2777
2789

من ۱۸ سالمه و قراره پشت کنکور بمونم. من با یه دختر دو ماهه که آشنا شدم و یک ماهه ک بهم دیگه تعهد داشتیم که با جنس مخالف حرف نزنیم اصن.

من با اکانت فیکم تو یه گروه بودم. البته اکانت مال من نبود و مال رفیقم بود ولی منم توش بودم.رابطمون خیلی صمیمی بود تا اینکه من تو یه گروه روی یه دختر ریپ زدم و ازش تراز کنکورشو پرسیدم و ایشونم گفت که بیا پیوی بگم بهت. منم رفتم پیویش و ترازشو پرسیدم و ایشونم گفت. البته لازم ب ذکره ک بگم همون دختره شوهر داشت. و فابمم این قضیه رو فهمیدع بود. اومد ازم پرسید ک تو پیوی ی دختر رفتی منم برای اینکه ناراحت نشه، چون میدونستم حساسه بهش دروغ گفتم نه. اونم ب شدت ناراحت شد و بهم گفت ک دروغ میگی و اینا . منم بالاخره گردن گرفتم. و فابم گفت که باید جدا شیم😭. الان ی هفتس ک باهام بد رفتاری میکنه بهم بی توجهی میکنه😭. ب خدا ی هفتس شب و روز ندارم. امروز من تو اکانت اصلیم رفتم پیام های ذخیره شده شانس چشمم خورد به آیدی یه دختره

مال قدیم بود اصن یادم رفته بود کیه . من اومدم کپیش کردم ک تو سرچ تلگرامم بزنم ببینم کیه. اشتباهی فرستادمش واسه فابم اونم دیده بود. ازم پرسید این کیه منم گفتم ب خدا تو پیام های ذخیره شدم بود و ماله قبل از توئه

انقد قدیمیه ک حتی یادم نمیاد کیه. یکم فکر کردم دیدم همون دخترس ک رفیقم باهاش در ارتباط بود

رفیقم بیست و یک سالشه و اون دختره هم بیست و اینا میشد سنش

ولی فابم بازم فکر میکرد من دروغ میگم و باور نمیکرد😭😭

فکر میکنه من با اون دختر در ارتباطم درحالی ک ب جون خودم من باهاش در ارتباط نیستم فقد رفیقم بهش پیم داده بود. ولی با اون اکانتی پیم داده بود ک منم توش بودم.

من واقعیتو بهش گفتم ولی بازم فکر میکنه ک من دروغ میگم و لاشیم😭

ب خدا من از خودم بیشتر دوسش دارم. مث سگ وابستشم ب خدا😭😭😭

از وقتی بهم بی توجهی میکنه من شب و روز ندارم. امروز بعد اون قضیه تو کال انقد گریه کردم 

گوشیو ب روم قط کرد😭😭

حالم خیلی بده ب خدا😭

جوری ک میخام همین الان بمیرم😭

هعیییی

من خیلی دوسش دارم ب خدا.

چیکار‌ کنم فقد ی فرصت بهت بهم بده؟

از بی توجهیش حالم بد شده بود بالا میاوردم

رفتم بیمارستان🥺

ولی بازم فکر میکنه من ی لاشی دروغگوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فکری به حال خودت کن این حجم از وابستگی اونم زمان کنکور اصلااا جالب نیست! 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه فکری به حال خودت کن این حجم از وابستگی اونم زمان کنکور اصلااا جالب نیست!

نمیتونم واقعا. اخه نمیدونی ک چقد خوبه🥲. نمیتونم ولش کنم. ی هفتس ک شب و روز ندارم🧑‍🦯

دیدی تو این فیلما یکی میشینه رو قفسه سینه طرف انقدر بهش مشت میزنه که خودش خسته میشه و خون اون طرف مقابل هم میپاچه تو دیوار ؟

هیچی دیگه خواستم بگم امیدوارم هیچکس حضوری چنین حرفای مسخره ای رو رو در رو بیان نکنه جلوی من 

چون چنین حالتی ممکنه بهم دست بده 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
نههههه. پسرم منخیلیییی دوسش دارم

پس گی؟😐😂

اخه حرفات عجیبه

من و رفیقم ۱۳ ساله باهم دوستیم

این حجم از وابستگی رو نداریم

نمیدونم مال شما چیه دیگه

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
نمیتونم واقعا. اخه نمیدونی ک چقد خوبه🥲. نمیتونم ولش کنم. ی هفتس ک شب و روز ندارم🧑‍🦯

هرچقدر خوب باشه شما زمان کنکورته. پشت موندی که قوی تر از سال قبل ظاهر شی نه که با این وابستگی بدتر از قبل کنیش. به خودت بیا. اگه پسربود یه حرفی ولی اخه دختر؟! ایندتو سر هیچ و پوچ نابود نکن. قهره به جهنم. اگه سلامت روانت براش مهم باشه بفهمه کنکور داری و نباید ذهنت درگیر باشه خودش میاد. والسلام

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱