2777
2789
عنوان

اندکی از حرفای درونم

65 بازدید | 4 پست

امروز سه نفر نابودم کردن با حرفاشون قلبموشکوندن عجیبه دیگه حتی حوصله گوشی گرفتنو نداشتم ولی خب تو واقعیت کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم فقط آدمای مجازی...آدمای مجازی؟همینا بودن که منو وابسته خودشون کردن و اخر سر نابودم کردن شاید مشکل از من ساده روعه که باور کردم اینا فرق دارنو میمونن ولی خب موندنی نبودن خاطره ساختنو رفتن من شاد و خندون هم باخودشون بردن و یه دختر افشرده ساختن شاید فکرکنید دارم قضیه بزرگ میکنم ولی شما نمیدونید اون زمانی که حرفاشون رو زدن چه حسی داشتم...نفسم گرفته بود یه چیزی تو گلوم گیر کرده بود قلبم بیشتر از روزهای قبل درد میکرد...مغزم داشت منفجر میشد...تنها چیزی که اون زمان به ذهنم اومد خودکشی بود ..ولی خب من جرعت ندارن خودکشی کنم ولی شاید یه روزی توانمو جمع کردم و رفتم اون بالا ها...میدونم با خودکشی زندگیمو نابود میکنم ولی خب شاید از این آدمای فیک خلاص شم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.