2777
2789
چطورييي زندگي ميگذروني؟من خيليييي نا اميدم نميدونم چيكار كنم سر اين داستانچند سالته؟

سی و سه سالمه بیش از ده ساله درگیرشم خیلی اذیت کنتده س برام اما با ماساژ و‌استخر و‌فیزیوتراپی و مراعات سعی میکنم کناربیام باهاش اما درد بدیه گردن میزنه به دستام کمر هم پاهام اذیت میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديوونه🤣🤣🤣

والا بخدا میگرن،گردن درد،کتف،قلب،معده،روده هام از همه بدتر،کلیه ام،مچ دستم آب اورده،زانوهام ترق ترق صدا میدن

کمر ک نگم برات

مثانه و رحمم ک میخوام بندازم جلو سگ 

تنبلی تخمدان نگم برات

و بدتر از همه روح و روانم مریضِ 

به همین سوی چراغ و به جان بچه هام اگه دروغ بگم 

شاید یه دردایی رو جا انداختم ولی زیاد نگفتم 

تعلیق شدم باز اومدم
والا بخدا میگرن،گردن درد،کتف،قلب،معده،روده هام از همه بدتر،کلیه ام،مچ دستم آب اورده،زانوهام ترق ترق ...

الهي عزيزم🥲

مراقب باش فقط درد استخوني نگيري ك اينا پيشش هيچه

سه روزه کتفم در رفته و خیلی درد میکنه ن خواب دارم ن میتونم تکون بخورم.چقد طول میکشه جوش بخوره و خوب ...

بايد جاش بندازن اگر در رفته

اگر شكسته چند ماه طول بكشه فك كنم

اره 😂🤣🫨کار من از گریه گذشته ...وای ادم هزارتا درد جسمی داشته باشه نه روحش مریض باشهانقد ک من از ب ...

واقعا درد رواني بدتره من وسواس فكريم داره اين بيشتر عذابم ميده و اظطراب

بايد جاش بندازن اگر در رفتهاگر شكسته چند ماه طول بكشه فك كنم

جاش انداختم و دکتر گفت تا ۳ هفته نباید تکونش بدی میترسم مثلا با کارای روز مره تکون بخوره و درست جوش نخوره. البته زمانیم ک جوش بخوره ممکنه دوباره در بره واقعا پشیمونم سر ی اشتباه تو جوونی دستمون از کار افتاده