2777
2789
عنوان

گردش نامزدی

107 بازدید | 11 پست

سلام بچها امیدوارم خوب باشین منو نامزدم قراره فردا بریم گردش و دوستای همسرم هستن با خانوماشون که چند سال از من بزرگترن منم تاحالا ندیدمشون و کلی استرس دارم و ما توی باغ یکی از اونا داریم میریم نمیدونم چجوری باشم و چکارکنم چون درونگرام و خیلی استرس دارم بهم لطفا راهکار بدین و راهنماییم کنین که چکار کنم که فردا به منو نامزدم خوش بگذره و همچی خوب برگزار بشه 

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس

عزیزم به سلامتی ایشالا کلی خوش بگذره

تجربه ای ندارم ولی نظر بخوام بدم اینه که خودت باش سعی نکن ادای صمیمیت الکی دربیاری چون مشخص میشه

سعی کن با کسی که بین اون افراد حس مثبت تری گرفتی صحبت و شروع کنی تا یخت باز شه بعد کم کم با بقیشون هم ارتباط بگیری

سعی کن رو جزئیات و مسائل کوچیک خیلی حساس نشی و هی به شوهرت نگی فلانی اینجور کرد اونجور کرد به قول مادرم ادم گاهی باید ببینه و بگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم

ب خودت برس

خونگرم باش مثلا چصی نیا 

یعنی البته منم مثل تو درونگرام و میفهمم ارتباط با ادم جدید خیلی سخته ولی خب اگ نتونی با خانما قشنگ صحبت کنیو اینا فکر میکنن خودتو میگیری 

دیگهههه نمی‌دونم همینا💃🏻

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

سلام عزیزم 

انشالله فردا بهت خوش بگذره 

طبق تجربه ای که دارم 

اول از همه زود باهاشون صمیمی نشو 

از خودت و ارتباط بین نامزدت خیلی حرف نزن چون اولین باره میبینشون و روشون شناخت نداری 

بیشتر گوش بده تا حرفف بزنی 

خوب بسنجشون و فقط در حد یه تفریح چند ساعت باهاشون حرف بزن در مورد مسایل روزه همین 

درون‌گرا هستی پلی خوب گرم باش چون فکر میکنن مغروری خودت گرفتی پلی شوخی بیش از حد هم نه نرمال

اره منم همین فکر شمارو کردم

هیچی عزیزمب خودت برسخونگرم باش مثلا چصی نیا یعنی البته منم مثل تو درونگرام و میفهمم ارتباط با ادم جد ...

اره خنم نمیخوام فکر کنن خودمو میگیرم یا فکر کنن خیلی صمیمی شدم در کل هم استرس دارم هم عصبیم

سلام عزیزم انشالله فردا بهت خوش بگذره طبق تجربه ای که دارم اول از همه زود باهاشون صمیمی نشو از خودت ...

پس نگم‌ که چجوری باهاش اشنا شدم و اینا

پس نگم‌ که چجوری باهاش اشنا شدم و اینا

اصن اطلاعات نده 

یه جوری بیپچونشون 

نزار چیزی از هر دوتون بدونن

چون اصلا نمیشناسیشون 

ندیدیشون 

بار اولته 

یه توضیحات اولیه بده که دیک نپرسن

هر چی کم تر حرف بزنی 

و بیشتر گوش‌بدی به نفعته

اصن اطلاعات نده یه جوری بیپچونشون نزار چیزی از هر دوتون بدوننچون اصلا نمیشناسیشون ندیدیشون بار اولته ...

آره درست میگی همین کارو میکنم