2777
2789

قیمت هاشون به شدددت مناسبه

دندون پزشک ها هم همه متخصصن و اساتید دانشگاه شیراز

شیفت عصر هم دانشجوها کار نمیکنن خود اساتید کار میکنن

کارشون خوبه؟ موادشون بد نیست؟ برم به نظرتون؟

قیمتاشون چجوریاست؟

من مثلا سه تا از دندون هام رو توی کلینیک دکتر مینا ترمیم کردم هرکدوم حدود ۲۵۰۰ ولی دانشکده همون دندون ها رو گفت دونه ای 

۱۰۷۹

یا روکش دندون عصب کشی شده رو جاهای دیگه بهم گفتن بین ۶ تا ۹ تومن ولی توی کلینیک دانشگاه گفتن زیر ۳ تومنه 

تازه شیفت صبح ک دانشجوها کار میکنن ارزون تره خیلی ولی خب کار دانشجوها ریسک داره

فقط میترسم موادشون خوب نباشه

نمیدونم چیکار کنم

سه تا دندون باید روکش کنم نمیدونم برم اونجا یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا…

نمیخوام ریسک کنم ولی ازون طرفم گفتم شاید واقعا کارشون در حد دکترای بیرون یا بهتر باشه چون اساتیدن و باسوادن حتما و حیفه اینقد بیشتر پول بدم الکی

کاش اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا…نمیخوام ریسک کنم ولی ازون طرفم گفتم شاید واقعا کارشون در حد دکترای ...

راستش من بچه بودم رفتم ی بار🤦‍♀️ اطرافمم دیدم ک میرن

فک نکنم مشکلی داشته باشه

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی

نمیدونم والا بنظر منکه هر چقدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری. شاید بهداشتشون به اندازه کلینیک ها نباشه چون بیمار زیاده

یه زنگ بزن مطب دکتر علی نعمتی پور ببین اون چند میگه بنظرم دکتر خوبیه و تمیزه ولی از قیمتاش اطلاعی ندارم. شمارش توی اینترنت هست

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نمیدونم والا بنظر منکه هر چقدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری. شاید بهداشتشون به اندازه کلینیک ها نبا ...

اره منم یکم نگران بهداشت و کیفیت موادشونم

نمیدونم اره حالا اگه کسی نبود که ببینم تجربه داشته و راضی بوده که ریسک نمیکنن

با مطب ایشونم تماس میگیرم مرسی لطف کردید خیلی