آرزوی_محال۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 508 عنوان اونایی که اینستا بلدید لطفا بیاین 127 بازدید | 7 پست منو هک کردن استوری بد گذاشتن حالا هر جی میرم توش اینا رو میزاره چیکار کنم پیجم چیزای مهمی توشه آرزوی محال من سابق:)رمز عبورم یادمرفت. خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 1403/05/25 | 21:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargess031 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 1935 چیکار کردی گوشیتو دست کسی ندادی رمزتو بدونن؟رو چیزی کلیک نکردی یا برنامه جدیدی نصب نکردی
آرزوی_محال۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 508 چیکار کردی گوشیتو دست کسی ندادی رمزتو بدونن؟رو چیزی کلیک نکردی یا برنامه جدیدی نصب نکردی اینستامو هک کردن استوری ج.ن.سی گذاشتن آرزوی محال من سابق:)رمز عبورم یادمرفت. خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم
golyaspp9988 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 4993 وا اگه هکت کردن که دیگه نمیتونی بری توش به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
p__pari_naz عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4311 اگه کامنت گذاشتی که فقط کامنتت رو پاک کردن یه بار گوشیت رو خاموش و روشن کنی اوکی میشه
آرزوی_محال۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 508 اگه کامنت گذاشتی که فقط کامنتت رو پاک کردن یه بار گوشیت رو خاموش و روشن کنی اوکی میشه نه استوری گذاشته طرف آرزوی محال من سابق:)رمز عبورم یادمرفت. خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم
آرزوی_محال۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 508 وا اگه هکت کردن که دیگه نمیتونی بری توش چرا دیگ دو تامون تو اکانت هستیم یعنی آرزوی محال من سابق:)رمز عبورم یادمرفت. خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم
p__pari_naz عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4311 نه استوری گذاشته طرف با یه گوشی دیگه امتحان کن یا اینستات رو حذف و دوباره نصب کن رمزش رو یادته؟