2777
2789
عنوان

ازدواج با قاضی

3243 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها‌.اینجا کسی همسرش قاضیه؟ تو دور و بریا تون قاضی دارید؟ یا کسی که با قاضی ازدواج کرده باشه؟ میشه هر اطلاعاتی که دارید بگید. از محدودیتاش و حقوق و..

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

نامزدم داره قضاوت میخونه

از محدودیتای شغلش چیا گفته بهت؟ حقوقش؟ رشته ش روی اخلاقشم تاثیر گذاشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی محدودین تو عروسی رفتو امد خیلی کارا ۹۰درصد باید چادر بداری بخصوص اگه شهر کوچک زندگی‌ میکنید زیر ذره بینید یکمی هم بخاطر شغلشون محتاطو شکاکن دوستمون رقته بود معاینه بکارت گف شغل شوهرت چیه گف قاضیه گف همه قاضیا برای ازدواج میفرستن معاینه بکارت 😑ولی دوستم خودش رفته بود شوهرش نگفته بود

خیلی محدودین تو عروسی رفتو امد خیلی کارا ۹۰درصد باید چادر بداری بخصوص اگه شهر کوچک زندگی‌ میکنید زیر ...

ما که مذهبیم کلا با حجابم. مامانشم معرفی کرده.

بهتره با خودش راجب این قضایا صحبت کنی بهتر میتونه برات توضیح بده شاید یه چیزایی از نظر من محدودیت نباشه ولی از نظر تو باشه و برعکس 

حقوقشون هم دولتی هست دیگه مخصوصا اولش کمه ۱۵ الی ۲۰ تومن :) 

قاضی بودن بیشتر شان و پرستیژ اجتماعی داره و شغل مهمی هست 

بسته به اینکه قاضی چی هست خطر جانی و... 

بعد قاضی و دادستان و دادیار هم متفاوت هست

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

خیلی محدودین تو عروسی رفتو امد خیلی کارا ۹۰درصد باید چادر بداری بخصوص اگه شهر کوچک زندگی‌ میکنید زیر ...

واقها

از محدودیتای شغلش چیا گفته بهت؟ حقوقش؟ رشته ش روی اخلاقشم تاثیر گذاشته؟

خب من خودمم وکالت میخونم بله خواه ناخواه مثلا ۱۰ درصد روی اخلاق حداقل تاثیر میزاره ولی روی شخصیت نه محدودیت هم اینکه نمی تونی مثل آدمهای معمولی جشن بری یا رفت و امد کنی حساب های بانکی تماس هات تحت نظارت هستن حجاب هم باید رعایت کنی هر لباسی نمی تونی بپوشی سفرهای خارجی ممنوعیت داره اشتغال یا تحصیل توی رشته های دیگه ممنوع هست و...

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

باز زندگیه خودته تصمیم با خودته. از سختیای شغلش بپرس تو رفتو امد اینا محدودین باید رعایت کنید

هنوز صحبت نکردیم. قرار گذاشتیم ولی. مرسی که جواب دادی♥️

قاضی نمیدونم ولی من نامزدم نیروانتظامیه تماساش پیاماش همه چیش تحت کنترله و شنود میشه و فکر میکنم ۱۰۰٪ قاضی چون بالاتر هست این مسئله برای اونا هم هستش در خصوص حجاب هم براشون مهمه