2777
2789

سر یه عکس مادرشوهرم‌ با مادرشوهرش حرف نمیزنن از اون ورم مامان بزرگ‌شوهرم با مامانم نسبت دارن اون روز یه مراسم بود مامانم با مامان بزرگ شوهرم یه عکس استوری کرد اینو برادرشوهرم دیده به مادرشوهرم گفته اونم زنگ زده به شوهرم چرا مادرزنت با فلانی عکس گذاشته منم با شوهرم دعوام شد بهش گفتم من چیکار کنم مامانت اگه حرفی داره خودش به مامانم بگه 

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚

مامانمم شنید رفت خونه مادرشوهرم بهش گفته من چیکار دارم شما دعواتون شده باهم اونم برگشته گفته آره تو دخترت رو یاد میدی به من بی محلی کنه😥دعواشون شده با هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر تو مادر شوهر شد که  

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

وا خودش با مادر شوهرش حرف نمیزنه چطور روش میشه از عروسش گلگی کنه

بخدا چند بار زنگ زده بیاد خونمون من پسرم رو برده بودمم باشگاه الان به مامانم گفته دخترت از قصد منو خونه راه نمیده

بی محلی کن حتی ارزش واکنش نشون دادن نداره

شوهرمم از اون ور لج کرده میخوام خونه رو بفروشم برم یه شهر دیگه نه تو مامانت رو ببین نه من

یکی باید به مادرشوهرت میگفت مادرشوهر توهم پسر بزرگ کرده دست بیل که بزرگ نکرده😂😂😂رسما داره توهین م ...

نه دیگه انگار فقط این پسر بزرگ کرده