2777
2789
عنوان

عدم پذیرش درخواست مبینا نعمت زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 58 پست
یعنی فقط شما کنکور دادین بقیه بی سوادنامثال ماها کنکور های سختی مثل سال 84و.. گذروندیمهمون موقع که د ...

آخه اصلا کنکور مثل دوران شما نیست ...

درسته کتاباتون حجیم تر بود با کنکوری که هر گزینه اش تک کلمه ای بوده و ...و دفترچه ی عمومیا با هم وقت داشته و اختصاصیا با هم ...الان حتی اینجوریم نیست ...

نهایی قطعی نداشتین و ...حتی عمومیاتونم که حذف شده راحت تر بوده !

خیلی بی انصافین ...هم دهه ایای شما همین الانم کنکور میدن براشون سخته باز ...کسیم نمیگه بی سوادین ولی این رفتاراتون نشون از ناآگاهی عمیقتون داره 🙏🏻همین الانم جنگه برای رشته های تاپ !به ظاهر زیاد شده ولی برای تعهدیه وگرنه دانشگاه های نرمال و رشته های خوب ظرفیتاش داره کم و کمتر میشه باز 

شما بشین درستو بخون آنشالله جای خوب قبول بشی

اینو از ماه چند تا پیرهن بیشتر پاره کردیم بشنو

کسی که استعداد نداشته باشه درسخون نباشه عمرا نمیتونه 

خیالت راحت

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث اینکه بهترین راه برای رسیدن به آرزوهات همینهنه اینکه شبانه روز استرس رو تحمل کنی و هزاران بار بیم ...

پس چرا شما رتبه و ترازت انقدر افتضاحه عزیزم؟😃

با این همه خوندن و استرس تراز و درصد هات اینه؟😑

شما بشین درستو بخون آنشالله جای خوب قبول بشیاینو از ماه چند تا پیرهن بیشتر پاره کردیم بشنوکسی که است ...

ماها شماها و امثال شماها رو هیچوقت نمیبخشیم طرفداری های بی‌جای شماها این همه ناعدالتی رو به وجود آورده

شایدم خودتون از کسایی هستین که با سهمیه به یه جایی رسیدن که بازم بعید میدونم

از ته دل امیدوارم یک درصد بلاهایی‌که من تو سال کنکور سرم اومد فقط  یک‌درصدشون سر بچت بیاد تا دیگه قضاوت نکنی

پس چرا شما رتبه و ترازت انقدر افتضاحه عزیزم؟😃با این همه خوندن و استرس تراز و درصد هات اینه؟😑

انقدر احمقی که نمیدونی تازه شروع کردم و برای کسی که چند سال از درس دور بوده خیلیم‌خوبه

حالام نسوز پاپتی

تا اونجایی که میدونم این خانم اولش گفت نتونستم کنکور بدم، تقاضا دارم برم دانشگاه 

حرفی از رشته نزد

بعد رئیس دانشگاه تهران گفته اوکی، تصور کرده این خانم رشته تربیت بدنی که مطابق قانونه رو میخواد

که بعدش گفتن نه من درسم خوبه! پزشکی میخوام

ماها شماها و امثال شماها رو هیچوقت نمیبخشیم طرفداری های بی‌جای شماها این همه ناعدالتی رو به وجود آور ...

🤣

خدایا کمی آرامش و التماس تفکر

میدونی من حامله بودم کنکور دادم

با رتبه 329قبول شدم

دیگه حوصله گفتن جزئیات ندترم

ولی مقایسه نکن، آنقدرم حرص نخور 

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
اینکه بری چهارتا لگد این ور و اون ور بندازی سوده؟؟خب می‌نشست درسشو میخوند الانم بشینه درسشو بخونه مث ...

همین چنتا لگدو اگه بلدی شمام برو بزن مدال بیار تا توروهم بزارن پزشکی بخونی. 

واسه این چنتا لگدی که میگی میدونی چقد زحمت کشیده؟ شما خودتونو با ایشون نه با چند ده هزار نفری که سالانه پزشکی قبول میشن مقایسه کن همشون که سهمیه ندارن خیلی ها هم با پشتکار خودشون قبول میشن پس چطور اونا میتونن

🤣خدایا کمی آرامش و التماس تفکرمیدونی من حامله بودم کنکور دادمبا رتبه 329قبول شدمدیگه حوصله گفتن جزئ ...

تو یه رشته چرت...

بخوره تو سرت

چه فایده که انقدر ابله و احمقی و به جای مغز پهن تو سرته