2777
2789
عنوان

عدم پذیرش درخواست مبینا نعمت زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 58 پست
یعنی فقط شما کنکور دادین بقیه بی سوادنامثال ماها کنکور های سختی مثل سال 84و.. گذروندیمهمون موقع که د ...

شما درساتون سختتر بوده کنکورتون هم سخت بود ولی ن ب اندازه ما 

ماها درسامون خلاصه شده ک هیچی ازش نمیشه فهمید بعد کنکور ما هم هزار برابر سختتر از شما هستش

[QUOTE=349758237]افراد ابله و بی سوادی مثل شماها که تا به حال پشت کنکور نموندن و چیزی از درس نمیدونن ...

اینکه بری چهارتا لگد این ور و اون ور بندازی سوده؟؟

خب می‌نشست درسشو میخوند الانم بشینه درسشو بخونه مثل بقیه با عدالت وارد دانشگاه شه نه پررو پررو بره پزشکی بهشتی 

خودش این مسیر رو انتخاب کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا دیگه واقعا همچین کاری شدنی نیس، اگر هم بود یجوری پشت پرده رو سرو سامون میدادن که همه باور کنن خودش کنکور داده و قبول شده، دیگه اینجوریکه داد و فریاد همه کنکوریا درومده تابلو نمیکنن ک

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
همین دیگهاون موقع تاثیر معدل و هزاران سهمیه و کوفت و زهرمار نبودبایدم درکی از این چیزا نداشته باشین

نه مثل اینکه واقعا خودتو زدی به نفهمی 

خب شما هم یه کار مفید برا مملکت کن

خودتون جا اون بودین هزار تا فیس و افاده و درخواست داشتین

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
اینکه بری چهارتا لگد این ور و اون ور بندازی سوده؟؟خب می‌نشست درسشو میخوند الانم بشینه درسشو بخونه مث ...

تو هم برو لگد بزن چند تا مدال بیار 

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
نه مثل اینکه واقعا خودتو زدی به نفهمی خب شما هم یه کار مفید برا مملکت کنخودتون جا اون بودین هزار تا ...

غلط کرده به جا اینکه درسشو بخونه رفته شلنگ تخته انداخته

الانم دنبال پزشکی بهشتیه 

۲ بار میدنش

تو هم برو لگد بزن چند تا مدال بیار

مث اینکه بهترین راه برای رسیدن به آرزوهات همینه

نه اینکه شبانه روز استرس رو تحمل کنی و هزاران بار بیمارستانی بشی و چندین ماه ۶ صبح بلند شی ۱۲ شب بخوابی