2777
2789
عنوان

موندم نی نی سایته یا سایت خیانت یکی به سوال من جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 20 پست
عزیزم شما نمی دونید ولی خیلیا تجربه دارن باید بدونن اینا اطلاعات سطحیه فقط نیاز به تجربه داره نه تخص ...

والله وضع منم همینه😊هر وقت راهنمایی خواستم راجع بارداری   ودکتر و اینا جز یکی دو نفر کسی جوابگو نبود ک نبود!

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

والله وضع منم همینه😊هر وقت راهنمایی خواستم راجع بارداری ودکتر و اینا جز یکی دو نفر کسی جوابگو نبو ...

عزیزم مثل اینکه میگن سایت گهواره بهتره اونجا انگار خانم های باردار و اقدامی بیشتر هست اینجا دیگه از دست رفته بهتره اسمشو عوض کنن

راضی به رضایش🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله وضع منم همینه😊هر وقت راهنمایی خواستم راجع بارداری ودکتر و اینا جز یکی دو نفر کسی جوابگو نبو ...

اتفاقا اینجامن هربار راهنمایی بخوام خداخیرشون بده خانمای باردار مثل خودم وخانمای نینی سایت راهنمایم میکنن

من آخرین پریودیم ۱۴ تیر بوده یعنی الان باید ۶ هفته باشم امروز آزمایش دادم بتام ۱۲۷۰ بود بنظرتون باید ...

خب عزیزم روزی که باردار شدی که همون ۱۴ تیر نبوده که 

قطعا دو هفته بعدش موقع تخمک گذاری باردار شدی.شاید هم دیرتر

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....