2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من بالای ۱۵ ساله که درگیرم سوالی داری بپرس عزیزم

من از بچگی یه لکه کوچیک سفید داشتم یکم بالاتر از شکمم الان بیست و یک سالمه از وقتی خودمو شناختم این لکه بوده بعدا حدود نه ماه پیش یه لکه سفید به اندازه یه بند انگشت کوچیک پایین کمرم ایجاد شده. رفتم متخصص پوست برای یه چیز دیگه اینم نشون دادم گفت چند وقته اینجاست اشتباهی گفتم دوسال گفت حتما جای چیزیه مونده الان نگرانم. واینکه  اونی که تو شکمم بوده رو نگفتم.می خواستم ببینم پی سی چه ویژگی هایی داره

من از بچگی یه لکه کوچیک سفید داشتم یکم بالاتر از شکمم الان بیست و یک سالمه از وقتی خودمو شناختم این ...

بشدت سفیده اما اگه خودت پوستت سفید معمولی باشه شاید متوجه این تفاوت نشی اما با پوست گندمی و سبزه خیلی شدیدتر به چشم میاد 

معمولاً موها زائدی که روی لک ها رشد کرده سفیده اگه مشکیه پیسی نیست 

یه تجربه ای هم که خودم دارم اینه که پیسی علاوه بر پوست رو رنگدانه های مو هم تاثیر داره یعنی من که سمت راست صورتم لک دارم موهای سمت راست سرم یه ۲ تا تیکه به صورت دسته ای موهام سفیده 

نوع کف سرت چیه؟شوره نداری؟درطول روز چندتار مو ریزش داری؟

من یک روزدرمیون میرم حموم اگه بشه سه روزهم شوره داره هم کمی چرب میشه وخارش میگیره نردیک به صدتارموشونه کنم باریشه درمیادموهام خیلی نارک شده 

بشدت سفیده اما اگه خودت پوستت سفید معمولی باشه شاید متوجه این تفاوت نشی اما با پوست گندمی و سبزه خیل ...

اولش کمرنگ میشه بعد کامل سفید میشه یا از اولش سفیده کامل؟ من یه لکه سفید دارم پوست خودمم تیرست تقریبا ولی زیاد سفید نیست حدودا یه ساله متوجهش شدم تغییر چندانی هم نداشته فک کنم. 

بشدت سفیده اما اگه خودت پوستت سفید معمولی باشه شاید متوجه این تفاوت نشی اما با پوست گندمی و سبزه خیل ...

ببخشید انقد سوال می پرسم شما بیماری دیگه ای هم دارین مثل کم کاری تیروئید یا بیماری های خودایمنی دیگه؟