2777
2789
سر بینی خیلی نرفت بالا مصنوعی شه؟؟؟

الان که بالا هست کلیی ولی میگن باید یه مقدار بالاتر باشه چون چند میلی میاد پایین اگه بالانبره بیاد پایین دوباره مث فرم قبلش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینیم گوشتیه و فقط مشکلش اینه میخندم میاد پایین و گوشتیه. دکترم گفت ی مقدار خیلی کم قوس زده ب بینیم ...

خودت ببین به صورتت چی پیاد اگه بینیت نوکش گوشتیه به هیچ عنوان نیمه فانتزی عمل نکن چون وقتی نوک بینی بالا بره از بغل که نگاه میکنی بالای بینی استخوانش کوتاه میشه پایین بینی دراز و اصلا قشنگ نمیشه، به دکترت بگو طبیعی با قوس خیلی خیلی ملایم بده

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
مشکلش اینه که اندازه اش دوبرابر بینی قبلم شده و پهن شده هزینه ۳۷/۵ البته جدا از ازمایش و سی تی اسکن. ...

الان نزدیک 1سال و نیمه دارم تحقیق میکنم راجب دکتر و بالاخره یکی پیدا کردم ک گوشتی هارو خیلی جمع و جور عمل میکنه و کوچیک میشه. خیلی دکترارو دیدم خوب کوچیک نمیکنه جمع و جور شه ولی خواهرم گوشتی بود عمل کرد اولش ورم بزرگ بود البته تغذیه رعایت نمی‌کرد بعد 2سال ورمش رفته و قوس خیلی قشنگی افتاده و کوچیک شده. آب کرفس میخوری؟؟ 

الان نزدیک 1سال و نیمه دارم تحقیق میکنم راجب دکتر و بالاخره یکی پیدا کردم ک گوشتی هارو خیلی جمع و جو ...

من چون شرایطمو اوکی نبود همون شهر خودمون عمل کردم ولی جدی اگه مشکل خاصی نداره عمل نکنید واقعا ادم تا وقتی از دور نگاه میکنه میگه خوب میشه و قشنگ میشه الان تا میخام بخوابم هی میگم نکنه بخوره به بالش کی ورم میخوابه دردش با وجود خوردن مسکن خیلی تغییر نمیکنه

خودت ببین به صورتت چی پیاد اگه بینیت نوکش گوشتیه به هیچ عنوان نیمه فانتزی عمل نکن چون وقتی نوک بینی ...

آره دقیقا دیدم اینجور شده میترسم نیمه فانتزی عمل کنم. میگن اونایی ک گوشتیه طبیعی عمل کنن تغییری نمیکنن یا سرش دوباره میفته 

آره دقیقا دیدم اینجور شده میترسم نیمه فانتزی عمل کنم. میگن اونایی ک گوشتیه طبیعی عمل کنن تغییری نمیک ...

نه مگه خمیر بازیه سرش بیوفته

برو پیش دکتر کاربلد خوب انجام بده واست 

کدوم شهری؟

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
من چون شرایطمو اوکی نبود همون شهر خودمون عمل کردم ولی جدی اگه مشکل خاصی نداره عمل نکنید واقعا ادم تا ...

گفتی چه مدته عمل کردی؟؟ میخندم سر بینی پهن میشه میاد پایین. بینی کوچیک شه چهره خیلی شیک تر و قشنگ میشه. 

آره دقیقا دیدم اینجور شده میترسم نیمه فانتزی عمل کنم. میگن اونایی ک گوشتیه طبیعی عمل کنن تغییری نمیک ...

به نظرم طبیعی که اصلا عمل نکن چون خیلیا کلی هرینه میکنن اخرش خیلیی کم تغییر میکنه فانتزی هم برا بینی های گوشتی نمیشه همون نیمه فانتزی اوکی تره

من چون شرایطمو اوکی نبود همون شهر خودمون عمل کردم ولی جدی اگه مشکل خاصی نداره عمل نکنید واقعا ادم تا ...

اولش مراقبت میخواد عزیزم ولی بعد ی مدت اینقد حساسیت نداره. فقط تا ی ماه نباید نمک و فست فود و... بخوری آب کرفس جتما روزی ی لیوان بخور 

نه مگه خمیر بازیه سرش بیوفتهبرو پیش دکتر کاربلد خوب انجام بده واست کدوم شهری؟

اصفهانم. ی دکتر پیدا کردم جز دکترای خوب اصفهانه و خوبیش اینه بینی هارو کوچیک و جمع و جور میکنه جاهای دیگه رفتم شیک و قشنگ عمل نمیکردن