2777
2789
عنوان

و باز هم داستان امثال مبینا 😂😂

318 بازدید | 36 پست

🔴 سرپرست سازمان ملی سنجش کشور:

مدال آوران طلا و نقره و برنز المپیک فقط میتونن در رشته های علوم ورزشی بدون کنکور حضور پیدا کنن

👉🏻 @Daneshjoo

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندین سال بود دانشمندان ما به دنبال راهی بودند که بتوان بدون کنکور به دانشگاه رفت

✅خوشحال باشید هم وطنان کشف شد

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

خوب این درسته ...این مورد حقشونه ولی ایشون تو تلویزیون گفته من پزشکی میخوام و گویا موافقت کردن باهاش به واسطه ی رئیس جمهوری که حودش یه عده رو مسخره کرد چون دولتی نخوندن ،در حالیکه کنکور دادن و با اختلاف کم نشده یا نخواستن برن دانشگاه دولتی ! ..‌درد ملت اینه ،کسی مخالفتی نداره با این گفته ی سنجش 

این درسته ، این مشکلی نداره ولی فقط ورزشی نه رشته های دیگه 

مدالشون اندازه قبولی توی رشته تربیت بدنی است ولی نه پزشکی 

دمش گرم دل مارو شاد کردن امیدوارم بیشتر بهشون رسیدگی شه پیشرفت کنن، ولی خدایی دیگه قرار نیست بیان بشینن رو کله ما ، البته فقط مبینا همچنین درخواستی داشته ، همرو با خودش دشمن کرد 

خوب این درسته ...این مورد حقشونه ولی ایشون تو تلویزیون گفته من پزشکی میخوام و گویا موافقت کردن باهاش ...

⭕تکذیب پذیرش مبینا نعمت زاده در رشته پزشکی

🔹مبینا نعمت زاده برای پذیرش در رشته پزشکی امکان قانونی ندارد و رییس جمهور هم با این درخواست موافقت نکرده است و خبر منتشر شده صرفا خطای کلامی یک مجری بوده .

📖 @MrKetb

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

با سلام پیام بازرگانی تاپیک ها عستم

وای🤣😂

کاش واقعا یه ابشن اینطوری میبود 

یهو خندم گرفت😂

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

با سلام پیام بازرگانی تاپیک ها عستم

خسته نباشید 😂😂😂

خوب این درسته ...این مورد حقشونه ولی ایشون تو تلویزیون گفته من پزشکی میخوام و گویا موافقت کردن باهاش ...

⭕تکذیب پذیرش مبینا نعمت زاده در رشته پزشکی

🔹مبینا نعمت زاده برای پذیرش در رشته پزشکی امکان قانونی ندارد و رییس جمهور هم با این درخواست موافقت نکرده است و خبر منتشر شده صرفا خطای کلامی یک مجری بوده .

📖 @MrKetb

حالا تو کامنتای اینستا خوبه که نود درصد مخالفن

نی نی سایت که میای یسری ها دارن واسش قربونی میدن انقدر هوادارشن

خسته نباشید 😂😂😂

هر کدومتون واسه یه لحظه هم که شده یه لب خنده کوچولو بیاد رو لبش کافیه  

مردیم اینقدر تاپیک خیانت و خود کشی دیدیم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤