2777
2789
عنوان

خانوم معلما میشه یه لحظه بیاید

90 بازدید | 13 پست

من احتیاج به مصاحبه با یه معلم دارم میشه یکی کمکم کنه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره ی چی؟

مصاحبه با معلم....یه چندتا سوال دارم واسه پروژم باید مصاحبه کنم راجب نحوه تدریس یا خاطره ای چیزی

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
هستیم بگو

یه خاطره از دانش آموزی که توی یکی از درساش ضعیف بوده و شما چطور کمک کردین درست بشه

روش تدریستون

معلم چه درسی هستید

پیشنهادتون به نو معلما

یا هرنوته ای که به درد بخوره توی تحقیقم بنویسم

نحوه ی تدریس یه مقدار سلیقه ای هست ممکنه متفاوت باشه تدریس هر کس

صرفا منطورم خود شما هست 

هستیم بگو

فقط زحمتتون پرو پیمون بگید من باید ارائه بدم اینارو سرکلاس

و اینکه تنبیه تون برای بچه ها چی هست

یه خاطره از دانش آموزی که توی یکی از درساش ضعیف بوده و شما چطور کمک کردین درست بشهروش تدریستونمعلم چ ...

والا منم سابقه بالایی ندارم و نو معلمم

پارسال اولین سال تدریسم بود مقطع ابتدایی

همچین موردی نداشتم بچه هام همه متوسط به بالا بودن بعضیا هم خیلی زرنگ وتیز

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
والا منم سابقه بالایی ندارم و نو معلممپارسال اولین سال تدریسم بود مقطع ابتداییهمچین موردی نداشتم بچه ...

منم مهر میرم سرکلاس ابتداییم😑اساتید گفتن مصاحبه بگیرید منم کسی رو ندارم همه رو از نت برداشتم

منم مهر میرم سرکلاس ابتداییم😑اساتید گفتن مصاحبه بگیرید منم کسی رو ندارم همه رو از نت برداشتم

اشکال نداره همون نت کافیه

منم دارم پودمان دو رو میگذرونم

اساتید ما هم تحقیق و پاورپوینت و...دادن که منم خیلی وقت نمیزارم و اماده تهیه میکنم

زیاد سخت نگیر

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
صرفا منطورم خود شما هست

خب من اول وقتی می خوام یه مبحث رو شروع کنم به تدریس یه مقدار درباره ی موضوعاتی که در رابطه با مبحث اصلی هست صحبت می کنم با بچه ها و نظراتشون رو می شنوم 

این کار باعث میشه دانش اموز پس ذهنش یه مقدار بفهمه که مبحث جدید درباره ی چی هست 

بعد اش کم کم شروع به تدریس می کنم و یک جا نمی شینم نکات رو توی تخته می نویسم و هر قسمت که تموم شد از بچه ها می پرسم که تا اینجا مشکلی یا سوالی ندارین اگه داشته باشن جواب میدم و اگه نه ادامه درس رو تدریس می کنم 

فقط کاش زمان کلاس ها بیشتر بود تا دانش آموز فرصت بیشتری داشت برای ارتباط گرفتن با درس 

البته جلسه ی بعدی بهشون میگم که اشکالی یا سوالی از جلسه ی قبل داشتن یا نه