2777
2789
عنوان

ایا شما بمن حق نمیدین هههییی

137 بازدید | 17 پست

پدرم از دست دادم

تازه عقد کردم

خودم مامانم تنهام

بعدشوهرم خارج کشور مشغول کاره و منو مامانم تو فاصله ۲۰ دقیقه از خونه پدرشوهرمیم اونا اصلااااا از من خبررر نمیگیرن با چندتا خیابون فاصله

نمیگن عروسمون مردس زندس پسرمون نیست هنوز عقده کسی نداره خبرش بگیریم حداقل هفته ده روزی یبار

نکه شوهرم ۵۰ روز ایران نیست

کللل ۵۰ روزو اصلااااا خبر نمیگیرن مهمونی هرچی میگیرن

بعد ۵۰ روز ک شوهرم میاد تا خودم باز بریم خونشون

نگید از کسی توقع نداشته باش من از هیچکس توقع ندارم ولی واسه احتراممم بمن ک عروسشونم هنوز خونه خودم نرفتم پسرشون نیست بابام ندارم

لطفا نگین توام برو پیش شوهرت یک درصد شرایط بود ی دقم نمیموندم مرسی

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

چرا توقع نداشته باشی مگه عروسشون نیستی بایدم توقع داشته باشی اتفاقا

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که مزاحم نمیشن جدی میگم

مزاحم ک هستن و فضول

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
خوب شاید مادر شوهرتم همین فکرو پیش خودش میکنه میگه عروسم ۵۰ روزه یه خبر ازمانمیگیره یه زنگ نمیزنه یب ...

ای خاهر میرفتم اولا دیدم عین خیالشونم نیس فقط من باید برم و زنگ بزنم

خوب پس دورازجون دلدرد داری ؟شرشون کم

خب از همون دور کار خدشون میکنن