2777
2789

خانوما من یک ساله ازدواج کردم و تو دوره عقدم از اول همسرمو دوست نداشتم و ازدواجمون سنتی بود به خانوادم اصرار کردم گفتم نمیخوام ازدواج کنم و بدتر از همه تو دوره افسردگی بودم میدونستم تصمیماتم غلطه، به شدت کمالگرام و همیشه همسر ایندمو تو ذهنم تصور میکردم که قیافش چ جوریه و همسرم اون چیزی نبود که من میخواستم ،ایشون به شدت لاغر 63کیلو هست و اصلا لباس بهش نمیاد چون خیلی لاغره، الان با خودتون میگین چرا ازدواج کردی باهاش چون مجبور شدم من گفته بودم جوابم منفیه و حتی اوناهم میخواستن تموم کنن ما چادر عقدو پیش مادرش پس فرستادیم ولی همون لحظه که داشت تموم میشد همه چی عمم اومد و ی جوری قضیه رو جمع کرد و واسطه شد که ما مجبور شدیم ازدواج کنیم من چن بار زنگ زدم حتی روز ازمایش به برادرم که بیا منو ببر من نمیخوام ولی گفتن محیطمون کوچیکه همه میگن پسر به این خوبیو چرا رد کردن 😔😔فقط گریه میکردم و به خاطر استرس حالت تهوع شدید داشتم هیچ کاری از دستم برنمیومد مجبور شدم سرنوشت مجبورم کرد و....و اینکه من چادری کامل نبودم باحجاب بودم گاهی چادر سر میکردم ولی کلا دوست نداشتم بعد ما قبل عقد که با پیامک باهم حرف میزدیم گفتن که سر کن و فلان و منم گفتم به خاطر شما سر کردم ولی دوست ندارم قبلا هم ایشون منو مانتویی دیده بودن و سر اون هم من یقین پیدا کردم که میخوام بهم بزنم چون افکار من و ایشون متفاوت بود شاید از ی جنس بود ولی متفاوت و باز به همه گفتم نه حتی به ایشون و دوباره عمم و بقیه نذاشتن قضاوت نکنین خیلی سخته  

طولانی شد ادامشو بیاین بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اما بعد ازدواج ینی 6ماه تقریبا بعد عقد من فقط از روی وابستگی میتونم بگم ایشونو دوس داشتم و مطمئنم هیچ وقت عاشقش نشدم 

بعد خصوصیات ایشون بعد یک سال 

به شدت مهربونن خسیس نیستن هیچ وقت صداشونو روم بلند نکردن پرستار هستن دارن خونه میسازن تو شهرستان ی ماشیندارن که خوبه به شدت احساساتی و عاشق پیشه حامی حمایتگر سربه زیر و چشم پاک  با درس خوندنم مشکلی نداره اتفاقا پر و بال میده بهم تو هیچ چیزی محدودم نکرده فقط چادر که مطمئنم بشینم با ارامش حرف بزنم باهاش ساید نظرش عوض بشه خیلی درک میکنه و خیلی حواسش بهم هست مثه مادر ،،،ولی من نمیتونم با اندامشون کنار بیام حالم ی جوری میشه چیکار کنم خانوما چیکار کنم دوسش داشته باشم خسته شدم از بس مقایسش کردم نمیدونم دوسش دارم یا نه نمیدونم چمه خیلی عوض شدم خیلی دارم نقش بازی میکنم عذاب وجدان میگیرم از اینکه ادم خیلی خوبیه و من فقط تو ظاهرش موندم خب تو ازدواج هم مهمه از ی لباسش بدم میاد همیشه اونو میپوشه بهش چن بار با ارامش گفتم اون یکی بیشتر بهت میاد و فلان متاسفانه قبول نمیکنه میگه منم باید خوشم بیاد چی میپوشم یا نه 🥺و مطمئنم اینا ی بهانس اگه عاشقش بودم و واقعا دوسش داشتم برام مهم نمیشد خیلی خستم عذاب وجدان ی روز منو میکشه

و اما بعد ازدواج ینی 6ماه تقریبا بعد عقد من فقط از روی وابستگی میتونم بگم ایشونو دوس داشتم و مطمئنم ...

من یکیو میشناسم همینجوری لاغر بود نحیف ها به قول شما هیچ لباسی نمیومد بهش تا رفت باشگاه و دکتر تغذیه الان بیا نگاش کن یک هیکلی داره این چیزی نیست که درست نشه خدارو شکر که آدم خوبیه میتونی ازش بخوای به خودش برسه شما هم از نظر تغذیه برس بهش شاید تپل بشه به دلت بشینه

من یکیو میشناسم همینجوری لاغر بود نحیف ها به قول شما هیچ لباسی نمیومد بهش تا رفت باشگاه و دکتر تغذیه ...

اره مثلا تو زمستون که لباس بیشتر میپوشه پرتر دیده میشه خیلی به دلم میشینه ولی وقتی میبینم لاغره ی جوری میشم ....

چجوری بهش بگم ناراحت نشه؟ خودش که زود رو حرفم حرف میزنه میگه ژنتیکم اینجوریه منم نمیخوام جدا شم چون همچین ادمی شاید دیگه پیدا نشه مخصوصا که زندگی بعد طلاق و دید ادما عوض میشه نمیخوام زندگیمو ی بار دیگه تباه کنم 🤦

اره مثلا تو زمستون که لباس بیشتر میپوشه پرتر دیده میشه خیلی به دلم میشینه ولی وقتی میبینم لاغره ی جو ...

بگو بیا باهم شروع کنیم بریم باشگاه یا بگو همیشه دوست داشتم شوهرم ورزش کنه و  از این حرفها یا مثلا هز روز بهش چیزهای چاق کننده بده مثل شیرمور بستی یا مرغ و گوشت و برنج و از این چیزا خود به خود چاق میشه