2777
2789
عنوان

پسر بزرگم پسر کوچکم میزنه

235 بازدید | 14 پست

پسر 12 ساله ام پسر 4 ساله   مو میزنه پسر بزرگم گوشی دار پسر کوچکم گوشی رو می‌خواد پسر بزرگم نمیده و دعوا میشه دیشب هم یک دعوا خیلی بد شد پسر بزرگم منتظر تلافي کردن بود امروز داشتم غذا درست می‌کردم حواسم نبود پسر بزرگم پسر کوچکم رو برد بود تو اتاق درو بسته بود داشت پسر کوچکم رو میزد صدای جیغ پسر کوچکم رو شنیدم وای 😲 آنقدر گریه کرد بود که نگو

نمیتونم گوشی رو ازش بگیرم لج میکنه ممکن هر کاری بکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای کوچیک تره اسباب بازی چیزی نمیشه گرفت که بی خیال گوشی بشه ؟؟؟بعدم پسر ۱۲ ساله باید نظارت خانواده ...

کآر بد نمیکنه حواسمون بهش است بازی میکنه فیلم نگاه میکنه

کآر بد نمیکنه حواسمون بهش است بازی میکنه فیلم نگاه میکنه

بچه ها این دوره خیلی خیلی باهوش و زرنگ ترن بلاخره باید هواس جمع باشید 

تو غرب هم حتی سختگیری می‌کنن برای دسترسی بچه به گوشی 

هیچ خبری نیست ...😉
بچه ها این دوره خیلی خیلی باهوش و زرنگ ترن بلاخره باید هواس جمع باشید تو غرب هم حتی سختگیری می‌کنن ب ...

پسر کوچکم هم تلافي میکنه شب میر تو خواب میزنه تو صورتش 

حق با پسر بزرگه است... باید حواس کوچیک رو پرت کنید چون کوچیک ها هم اغلب لوس بار میان و تو دست و پای بزرگه هستن

اما اینکه میگید فیلم میبینه کاری نمیکنه 

والا الان فیلم ایرانی رو نمیشه با خونواده دید چه برسه خارجی ها رو 

برای پسر بزرگترتون باید از اول زمان تعیین میکردید چون قرار نیست هر ساعت از روز که خواست گوشی در خدمتش باشه

به همسرتون هم بگو اینا پسر هستن و بیشتر باید با تو وقت بگذرونن و تو باید مراقبشون باشی اگر دختر بودن باز دست و بال من باز تر بود