2777
2789
عنوان

وضعیت من ایا شما بهم حق میدین

186 بازدید | 30 پست

پدرم از دست دادم

تازه عقد کردم

خودم مامانم تنهام

بعدشوهرم خارج کشور مشغول کاره و منو مامانم تو فاصله ۲۰ دقیقه از خونه پدرشوهرمیم اونا اصلااااا از من خبررر نمیگیرن با چندتا خیابون فاصله

نمیگن عروسمون مردس زندس پسرمون نیست هنوز عقده کسی نداره خبرش بگیریم حداقل هفته ده روزی یبار

نکه شوهرم ۵۰ روز ایران نیست

کللل ۵۰ روزو اصلااااا خبر نمیگیرن مهمونی هرچی میگیرن

بعد ۵۰ روز ک شوهرم میاد تا خودم باز بریم خونشون

نگید از کسی توقع نداشته باش من از هیچکس توقع ندارم ولی واسه احتراممم بمن ک عروسشونم هنوز خونه خودم نرفتم پسرشون نیست بابام ندارم

لطفا نگین توام برو پیش شوهرت یک درصد شرایط بود ی دقم نمیموندم مرسی خاهرا

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار داری جای پدرتون واستون پر کنن؟

واقعا ک 

دارم میگم ده روزی یه هفته ای یه خبر ازم بگیرن نک ۵۰ روز بیخبری شما چی‌میگیددد

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
یه چندبار خودت زنگ بزن برو پیششون دیدی بازم همینطورن بیخیال

امتحان کردم عین خیالشونم نیس تغییر نمیکنن

بااینکه گفتی این جمله رونگین  من میگم ازهچیکس هیچ انتظاری نداشته باش.چ مالی چ عاطفی چ احترام . من خودم توشرایط شماهستم عقدم و پدرم تازه فوت شده  بامادرم تنهام . و بجز خانواده خودم ک خیلی کنارمون هستن فقط شوهرم میاد و همه جوره کمکه. و یکی دوتا دوست میان و میرن همین اونم دوستام درحد نشستن و چای خوردن یه دور زدن همین

حتما اونام گرفتاریای دارن. یعنی زنگ هم نمیزنن؟؟؟چندتا خواهرشوهر و... داری

اره زنگ میزنم میگم چیکار میکنید گاهی اولا ک

هیچییی بیکاریممم امشب ۲۵ نفر مهمون داریم

هیچ درگیری ام ندارن بیخیال میخورن میخابن