2777
2789
عنوان

خیلی چاقم میخوام عمل کنم ولی خانوادم راضی نیستن لطفا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 47 پست

بنظر منم سنت پایینه حدااقل بذار ۱۸سالت بشه 

راستش با اینکه اینم مضره ولی برو دکتر که یه قرصی بده اشتهاتو نصف کنه و در کنارش ورزش کن 

کاش از اول وقتی به ۷۰-۸۰ کیلو رسیده بودی مادرت یه فکری میکرد و میبرد دکتر و نمیذاشت کار به اینجا برسه 

عزیزم بیماری خاصی نداری ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درست گفتین، دخترم تا وزنش زیاد میشه بهش میگم مواظب باشبم و شیرینی جات رو حذف کنیم و بریم پیاده ...

خیلی عالیه که از الان به فکر سلامتیش و همه چیز هستید👏🏻🥰

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

هم کالری شماری کردم هم غذا نخوردم میوه خوردم هم خود غذا رو کم خوردم هم پیش متخصص رژیم رفتم ولی بازم ...

سوجو کش سبز به دست وپا ببند.برو درباره سوجو تحقیق کن

ممنونم از وجودت ای بهترین خالق.خداجونم

هم کالری شماری کردم هم غذا نخوردم میوه خوردم هم خود غذا رو کم خوردم هم پیش متخصص رژیم رفتم ولی بازم ...

میوه که لاغر نمیکنه، رژیمت اصولی نبوده توی این مورد، خودش قنده و جای غذا اصلا نمیشه گاهی کالریش بیشتره

بنظر منم سنت پایینه حدااقل بذار ۱۸سالت بشه راستش با اینکه اینم مضره ولی برو دکتر که یه قرصی بده اشته ...

من اگه بخوام تا 18 سالگی همین جوری پیش ببرم قطعا میمیرم

اتفاقا مامانم منو برد پیش مشاور تغذیه ولی خب وزنم برگشت