2777
2789

من 13 سالمه ولی خیلیییی چاقم وزنم 117 کیلوعه قدم 160

بی ام ای بدنم 46 و خیلی زیاده😭😭😭

میخوام عمل اسلیو کنم خانوادم به جز مامانم راضی نیستن میگن بچه ای هنوز تو سن بلوغی برات ضرر داره😭 

ولی من همه ی راه ها رو امتحان کردم 

رژیم خالی گرفتم وزن کم کردم ولی برگشتم 

رژیم و ورزش و باهم گرفتم بازم وزنم برگشت 😭 

دیگه خسته شدم دلم میخواد بمیرم همه مسخرم میکنن 

تو جمع که میرم همه نگام میکنن برام دلسوزی میکنن 

منم صبری دارم 😭😭

تو مدرسه اصلا اعتماد به نفس ندارم 

دیگه نمیدونم واقعا باید چیکار کنم 

نظر شما چیه؟ 

از بین شما کسی هست که عمل کرده باشه و راضی باشه؟ 

چیکار کنم؟ 

لعنت ب چاقی💔😔

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مورد دیدم عمل کرد کلی هم سختی کشید  

الان بعد ۶سال دوباره چاق شده انگار نه انگار

اولش آره نمیتونی بخوری ولی به مرور ریز ریز بخوری بیش اژ نیاز بدنت دوباره چاق میشی خوب

و درضمن سن شما کمه درست میگن

عزیزم وزنت خیلیه. تهران رایگان عملت میکنن بالای ۳۰ کیلو

کجای تهران؟؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزم شما هنوز خیلییی سنت کمه که بخوای همچین عملی انجام بدی، اگه زیر نظر متخصص و مربی تغذیه اصولی و با اراده پیش بری قطعا نتیجه میگیری این عملا اکثرا برگشت دارن

کاش خانواده ها از همون اول به فکر تغذیه و وزن نرمال بچه هاشون باشن که بچه سنش بیشتر شد این چیزا واسش تبدیل به دغدغه نشن.

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

من مورد دیدم عمل کرد کلی هم سختی کشید الان بعد ۶سال دوباره چاق شده انگار نه انگاراولش آره نمیتونی ب ...

نمیدونم ولی میگن اگه بعد از عمل یه سری نکات و رعایت کنن برنمیگرده 

مثلا رژیم 

ورزش 

و خوب جوییدن غذا

عزیزم شما هنوز خیلییی سنت کمه که بخوای همچین عملی انجام بدی، اگه زیر نظر متخصص و مربی تغذیه اصولی و ...

چقدر درست گفتین، دخترم تا وزنش زیاد میشه بهش میگم مواظب باشبم و شیرینی جات رو حذف کنیم و بریم پیاده روی

نمیدونم کلا شنیدم وزن بالای ۱۰۰ کیلو اسلیو رایگانه... دیگه جزئیاتش نمیدونم شاید باید یمه تامین اجتما ...

احتمالا تامین اجتماعی با بیمه تکمیلی ک اونم ۴۰-۵۰میلیونه اما  پول برگشت میشه با تکمیلی

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!