دیروز تا شب در حال تمیز کاری خونه جدید بودیم من از سوسک ب حد مرگ وحشت دارم تو کل آشپزخونه فقط ۲تا ازین کابینتیا دیدم ک مرده بودن ولی رو زمین و یک کابینت ی چیزایی ریز سیاه بود ک اول فک کردم مورچه بعد ک خوب نگاه کردم دیدم دوتا شاخک داره ولی شبیه سوسک هم نبودن خیلی ریزن مثل یک نقطه انگار فکرند درگیر کردن ک اینا چی بودن ب نظرتون میشه بچه سوسک باشن اخه تباید ی زنده می دیدم اینا نزدیک شاید ۱۰۰ تا دیدم ک اکثرا مرده بودن
سلام بله اونا سوسک کابینت هستن قبل از رفتن به اون خونت یه تیم سم پاشی بیار ریشه کنشون کنن برات وگرنه تا عمر داری تو زندگیت خواهند بود
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
انقدر زاد و ولدشون وحشتناکه اگه زیاد بشن از در و دیوار خونت سوسک میریزه من تو یه خونه بودم تمام زندگیم سوسک بود چراغ اشپزخونه خاموش میشد نزدیک صدتا صوصک کف خونه اه میخوابیدم تو سر و صورتم تو لباسام دیوونه شدم تو اون خونه یادش دیوونم میکنه بعد تو وسیله ها جا به جا میشن
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
سم کامن بخر یه ۵ الی ۶ تا کم خونه رو تو تمام درزا تو پریزا تو هرجاییی که خونه داره سم بزن ،یه پودرایی هم هست به اسم بکش بکش سبز هستن از اونام بریز درزا ولی اینی ک تعریف میکنی فکر میکنم لونه کرده باشن تو خونه
اینا بچه هاشونن تازه از تخم دراومدن من تخصص سوسک کابینت دارم