2777
2789

گفتن رتبه های کنکور هفته اول شهریور میاد . دقیقا یکی از روزای هفته اول شهریور تولد منه . اگه به شانس من باشه روز تولدم رتبه کنکورم رو تف میکنن کف دستم 😂😂

حالا خدا میدونه چیز خوبیه یا نه 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ادبیاتی ...

قشنگ مشخصه چقدر از سازمان سنجش حرصی ام 😂😂

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

تو که همه چیو از قبل پیش بینی کردی خب همین الان یه عر بزن دیگه 🙃

خب ممکنه این عر زدنه از خوشحالی باشه یا ناراحتی خیلی فرق هست بین این دو 😂😂 بعدم الان بیمارم همینجوریش سرفه میکنم نفسم میگیره دیگ گریه کنم احتمالا راهی قبرستون میشم 

خب ممکنه این عر زدنه از خوشحالی باشه یا ناراحتی خیلی فرق هست بین این دو 😂😂 بعدم الان بیمارم همینجو ...

دور از جونت، خندم گرفته از نوع حرف زدنت😂

خیلی بداهه گویی زیبا و قدرت جابجا گفتن کلمات، همه جالب هستن تو شخصیتت😀 اتفاقا باهوش هستی انقدرم غر نززززززن😁

دور از جونت، خندم گرفته از نوع حرف زدنت😂خیلی بداهه گویی زیبا و قدرت جابجا گفتن کلمات، همه جالب هستن ...

چه باحال منو توصیف کردین قلبم اکلیلی شد 😍😍😍

ممنون از حس خوبتون 🧡🧡🧡

همه تو این مواقع همین حس رو دارنچیز جدیدی نیست

حق با شماست

خب ممکنه این عر زدنه از خوشحالی باشه یا ناراحتی خیلی فرق هست بین این دو 😂😂 بعدم الان بیمارم همینجو ...

خدا نکنه

نه چرا گریه کنی

نه از خوشحالی نه از ناراحتی نباید گریه کنی

اگه خوشحال شدی که خب خدا رو شکر می تونی یه تولد شاد بگیری تولد و دانشگاهت رو باهم جشن بگیری

اگرم نشد آخر دنیا که نیست. میره برا سال بعد 

سالهای بعدی رو که ازت نگرفتن. نه برای کنکور نه برای تولد گرفتن

چه باحال منو توصیف کردین قلبم اکلیلی شد 😍😍😍ممنون از حس خوبتون 🧡🧡🧡

آخه خنگولک قلب اکلیلی نارنجی هستششششش☹😁 خو خدارو شکر که حالت خوب شد همین می خندی خنده عالیه، بله توصیف رو واقعی گفتم کار کن رو خودت، بشدت هم درون گرا هستی و راز دار، مهربون و البته ساکت ، در حالی که خنده و دیونه بازی جزو روزانته😀 تو دنیای خودت ساکتی با کسی کاری نداری، بحث نمیکنی ، بیشتر توجه میکنی ک یهو سوژه جمع میکنی،، خوبه؟؟؟؟ یا بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟ الان نمره ۲۰ گرفتم؟😉 موفق باشی 

چه باحال منو توصیف کردین قلبم اکلیلی شد 😍😍😍ممنون از حس خوبتون 🧡🧡🧡

آخه خنگولک قلب اکلیلی نارنجی هستششششش☹😁 خو خدارو شکر که حالت خوب شد همین می خندی خنده عالیه، بله توصیف رو واقعی گفتم کار کن رو خودت، بشدت هم درون گرا هستی و راز دار، مهربون و البته ساکت ، در حالی که خنده و دیونه بازی جزو روزانته😀 تو دنیای خودت ساکتی با کسی کاری نداری، بحث نمیکنی ، بیشتر توجه میکنی ک یهو سوژه جمع میکنی،، خوبه؟؟؟؟ یا بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟ الان نمره ۲۰ گرفتم؟😉 موفق باشی