2777
2789

سلام 

یه چند تا سوال از روانشناسای گلمون دارم 

اول اینکه رشته ی روانشناسی چطوره؟ خیلی سخته؟ 

دوم ، چقدر دانشگاه مهمه ؟

سوم ، ۴ سال تویه دانشگاه پیام نور یا آزاد بخونی کارشناسی تموم شه بعد میتونی بری کنکور ارشد بدی بعد دانشگاهو عوض کنی و حتی دولتی بری ، درسته ؟ 

چهارم ، دوباره‌ بخونی کنکور بدی تا از همون اول دولتی بیاری بهتره یا مورد سوم ؟ چقدر فرق داره؟ 

پنجم، کسی که مورد سوم رو انجام بده وقتی برای ارشد وارد دولتی شد ، ارزشش پایینه  و قبولش ندارند یا فرقی نمیکنه؟ 

ششم ، کنکور ارشد چطوریه ؟ سخته؟ 

هفتم ، منابع کنکور ارشد ثابته یا متغییر ؟ 

هشتم ، نمرات ترم های  کارشناسی توی قبولی برای ارشد دولتی تاثیر گذاره ؟ 

نهم ، شنیدم کارشناسی رو تویه سه سال هم میشه تموم کرد ، درسته؟ 

دهم ، با گذروندن دوره ی کارشناسی ، شخص یک روانشناسی عمومی میشه و بعد تخصصش رو از ارشد انتخاب میکنه؟ این مورد برای روانشناسی کودک و نوجوان هم صدق میکنه؟ 

یازدهم ، اگر مورد دهم درسته ، برای کنکور ارشد باید هر شخص با توجه به گرایش خودش ، کنکور مخصوص شاخه ی خودش رو بده و منابع گرایش ها با هم متفاوته؟

دوازدهم ، فرق بالینی با عمومی چیه؟ 

پیشاپیش مرسی از کمکتون خوشگلا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من فرهنگیان میخونم اکثر درسای ما روانشناسیه.

رشته به شدت شیرینیه و مطالبش راحت یاد گرفته میشه.

از پیام نور نمیدونم ولی از آزاد میتونی کنکور ارشد بدی و دولتی یا حتی خود آزاد اگه ارشدش رو داشته باشه بخونی.

اینکه تو دانشگاه دوران ارشدت مقبول باشی یا نه همش به سطح علمی خودت نگاه می‌کنه اگه علمت بالا باشه واسه کسی مهم نیست کجا درس خوندی.

یه سری منابع ارشد متغیر و یه سری ثابتن یکیش رو مثال بزنم روانشناسی تربیتی/پرورشی دکتر سیف هستش.

اگه کارشناسی تو دانشگاه دولتی باشی و میانگین کل ترم هات الف بشه میتونی بدون کنکور بری ارشد بخونی.

کارشناسی رو میشه تو سه سال خوند با در نظر گرفتن دو ترم تابستانه.

من تا جایی که اطلاعات داشتم گفتم