2777
2789

نمونه دولتیه بعد برگشته گفته واسه امتحانا نهایی هرکس زیر پونزده شده باید دوباره شهریور بیاد امتحان بده. درسته نهایی و تاثیری نداره ولی جریمه دانش آموزه ای که نمره زیر پونزده نگیره.  منم سه تا درس زیر پونزده شدم باید شهریور برم امتحان بدم. حالا خانواده کوته فکرم اصلا متوجه نیستن فکر میکنن من تجدید شدم هی توهین و نفرین و فلان که تو یه درسم نمیتونی بخونی پدرمونو درآوردی بیسار قهر ناز و دعوا و جنجال. واقعا هر روز بیشتر از دیروز به سرم زده خودمو بکشم😭😭 دیگه خسته شدم

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق نداره اینکار کنه شکایت کن از اون معلم فقط زیر ۱۰ تجدیده نه بالای ۱۰ بگو توانم همینه بیشتر نمیتونم

بایا تجدید نیست.یه جور تنبیه که کسی حق نداره زیر پونزده بگیر یا یه جور ثانون مدرسس

نمیدونن شما نسل جدید چرا زود کم میارین؟؟؟یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه.بخون بالاتر بگیری.

بابا به خدا کم نمیارم عذاب وجدان میگیرم از حرفاشون وقتی میگن تو مارو دق دادی تو فلان کردی تو فقط دیپلم بگیری از دستت راحت بشیم فلان 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

مدرسه نمونه فک کنم همینه دیگه نمره زیر پونزده قبول ندارن. من خودم این مدارس بودم خودم که این اتفاق نیفتاده برام ولی هم کلاسیام امتحان میدادن. تلاشتو بیشتر کن به حرف کسی اهمیت نده

ما تیزهوشان بودیم زیر ۱۷ رو حد تجدیدی حساب میاوردن بعدم امتحان های ما در حد کتاب نبود در حد جزوه های ...

برای ماهم همینه. من واقعا غلط کردم رفتم نمونه 😭

فدای سرت اصلا اهمیت نده اتفاقیه که شده 

مهم اینه تو تجدید نشدی حالا خانواده اینطوری فکر میکنن 

بخون که نمره بالا بگیری تموم شه بره فکرشم نکن

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱