🔹مبینا نعمت زاده برای پذیرش در رشته پزشکی امکان قانونی ندارد و رییس جمهور هم با این درخواست موافقت نکرده است و خبر منتشر شده صرفا خطای کلامی یک مجری بوده .
بله چون تو قانون فقط اجازه ی تحصیل تو رشته ی خودش رو داره
دیروز کشتم خودم رو ک حرف خودش و رویاش و حرف باباش معیار نیست
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
یعنی اگ رییس جمهور همچین غلطی کنه و قبول کنه واقعا متاسفم برای مردمیعنی چی طرف ورزش کرده بیاد مستقیم ...
دست رییسجمهور نیست طبق قانون فقط تو زشته های ورزشی میتونه من خودم کشتم دیروز ک بابا اینقدر حرص نخورید
گفتن نه اومده تو تی وی گفته ،خب بگه این همه آدم از ارزوهاشون میگن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شکر خدا لااقل رئیس جمهور تو این زمینه نشون داد چیزی تحت عنوان عدالت هم وجود داره 🙂
دست ایشون نیست نه اومدن نه نیومدن،بحث قانون هست کتو قانون نمیتونه
دست رییسجمهور نیست طبق قانون فقط تو زشته های ورزشی میتونه من خودم کشتم دیروز ک بابا اینقدر حرص نخ ...
ننمیدونمم ولی از ایران هیچی بعید نیس و کارشون واقعا بی انصافیه اک انقدر راحت پزشک قبول میکنن خب اینده کلی جون تو این کسوره همه بدون کنمور برن پزشکی هرکب هم. نتونست همون ترم اول جا میزنه دیگه...
ننمیدونمم ولی از ایران هیچی بعید نیس و کارشون واقعا بی انصافیه اک انقدر راحت پزشک قبول میکنن خب ایند ...
دیگه در این حد هم نیست ب چه درد میخوره وقتی میتونه تو رشته خودش وورزش نخبه بشه بره پزشکی ک کلی باید پرس بخونه تا بشه بهش گفت پزشک