2777
2789
عنوان

فکر کنم قضیه این خانم نعمت زاده هم کنکله

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست
آره منم شنیدم رد شده 😑

بله چون تو قانون فقط اجازه ی تحصیل تو رشته ی خودش رو داره 

دیروز کشتم خودم رو ک حرف خودش و رویاش و حرف باباش معیار نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ناراحتم ازینکه این همه واکنش بهش نشون دادناز دیروز همه تاپیکا شدا نعمت زاده

ب نظرت بقیه این رشته رو نمیخوان بقیه دهنشون اسفالتشه وقتشون بره بعد این خانوم مستقیم بره بهترین دانشگاه تحصیل کنه بعدشم ویژژژژ مهاجرت کنه بای ایران هه

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مگ مردم خودکشی کردن برا ازدواجش ؟؟؟

یه عده رفته بودن زیر سرم اینو یادمه😂 کانال تو تلگرام تشکیل داده بودن به عنوان روز شمار طلاق گلزار😅

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
واقعا مگ مردم خودکشی کردن برا ازدواجش ؟؟؟

اوهوم

مردم ایرانن دیگه یهو میرن تو صف مرغ

یهو بنا به هر دلیلی و بی دلیل میریزن تو خیابونا 

یهو یکی میمیره عزیز میشه 

یهو یکی یجا یکاری میکنه اوووه میشه اسطوره 

یهو.......... 

موج سواری و فقط ما بلدیم 

تا گندشو درنیاریم ول نمیکنیم

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یعنی اگ رییس جمهور همچین غلطی کنه و قبول کنه واقعا متاسفم برای مردمیعنی چی طرف ورزش کرده بیاد مستقیم ...

دست رییس‌جمهور نیست طبق قانون فقط تو زشته های ورزشی می‌تونه من خودم کشتم دیروز ک بابا این‌قدر حرص نخورید 

گفتن نه اومده تو تی وی گفته ،خب بگه این همه آدم از ارزوهاشون میگن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یه عده رفته بودن زیر سرم اینو یادمه😂 کانال تو تلگرام تشکیل داده بودن به عنوان روز شمار طلاق گلزار😅

یاااااااخداااا 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
شکر خدا لااقل رئیس جمهور تو این زمینه نشون داد چیزی تحت عنوان عدالت هم وجود داره 🙂

دست ایشون نیست نه اومدن نه نیومدن،بحث قانون هست ک‌تو قانون نمی‌تونه 

دست رییس‌جمهور نیست طبق قانون فقط تو زشته های ورزشی می‌تونه من خودم کشتم دیروز ک بابا این‌قدر حرص نخ ...

ننمیدونمم ولی از ایران هیچی بعید نیس و کارشون واقعا بی انصافیه اک انقدر راحت پزشک قبول میکنن خب اینده کلی جون تو این کسوره همه بدون کنمور برن پزشکی هرکب هم. نتونست همون ترم اول جا میزنه دیگه... 

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤
ننمیدونمم ولی از ایران هیچی بعید نیس و کارشون واقعا بی انصافیه اک انقدر راحت پزشک قبول میکنن خب ایند ...

دیگه در این حد هم نیست ب چه درد می‌خوره وقتی می‌تونه تو رشته خودش  وورزش نخبه بشه بره پزشکی ک کلی باید پرس بخونه تا بشه بهش گفت پزشک