2777
2789
عنوان

چطوری رفتار کنم با اینجور آدم

152 بازدید | 10 پست

مهمون اومده یعنی چندبار همدیگه رو دیدیم خانمه اصلا حرف نمیزنه مثلا چهارتایی نشستیم هیچ حرفی فقط تلوزیون نگاه میکنه منم خجالت میکشم حرف بزنم داخل جمع شون مثلاچهارتایی تلوزیون نگاه میکردیم😂 شوهرشون اجتماعی ان اما خب همسرشون تا چیزی نپرسی هیچ حرفی شوهرا رفتن خانومه با من حرف میزنه تلوزیون نگاه میکنه تعریف میکنه😕 دفعه قبل که اومدن همسرم دعوام کرد که تو چرا انقده حرف میزنی بهش گفتم من تو هرجمعی باشم اینجوریم خانوم ایشون حرف نمیزنه فکر میکنی من پر حرفم بخاطر همین این دفعه منم حرف نمیزدم یه سکوت بود عمیق بود😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من تو جمع اصلا حرف نمیزنم تا سوال ازم پرسیده نشهاخه ی دوباری حرف زدم کسی جوابمو نداد دیگ خودم ...

ن اصلا خوب نیست طرف فکر میکنه ازشون خوشت نمیاد یا به زور آوردنت سعی کن حرف های قشنگی بزنی و کم کم یادبگیری 

واقعا بعضی ها فقط انرژی منفی میدن خوب اگه تلوزیون میبنی خونه ببین دیگه چرا میره مهمونی شاید بنده خدا ...

اصلا تلوزیون چیز خاصی ام نشون نمیداد 😂😂

ولله شوهرم میگه بهم سلامم نداد یا سفره جمع کردنی یه تشکر الکی 😂

اصلا تلوزیون چیز خاصی ام نشون نمیداد 😂😂ولله شوهرم میگه بهم سلامم نداد یا سفره جمع کردنی یه تشکر ال ...

توهم اگه رفتی خونش مثل خپدش رفتار کن من کلا ادمی که اینجوری باشه حوصله ی معاشرت ندارم باهاش دوست دارم جمع خودمونی صمیمی باشه 

توهم اگه رفتی خونش مثل خپدش رفتار کن من کلا ادمی که اینجوری باشه حوصله ی معاشرت ندارم باهاش دوست دار ...

وای دقیقا ما با هرکی رفت امد داریم میشینیم چهارتایی میگیم میخندیم یا قرار میزاریم بیرون همدیگه رو ببینیم یعنی با همه ارتباط گرفتم هرکاری کردم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم مثلا داخل جمع یه چی تعریف کردن من اومدم آشپزخونه این اومده آشپزخونه یه چیزی درباره اون موضوع بگه خب شوهر من صداتو که نمیخوره 😐