مهمون اومده یعنی چندبار همدیگه رو دیدیم خانمه اصلا حرف نمیزنه مثلا چهارتایی نشستیم هیچ حرفی فقط تلوزیون نگاه میکنه منم خجالت میکشم حرف بزنم داخل جمع شون مثلاچهارتایی تلوزیون نگاه میکردیم😂 شوهرشون اجتماعی ان اما خب همسرشون تا چیزی نپرسی هیچ حرفی شوهرا رفتن خانومه با من حرف میزنه تلوزیون نگاه میکنه تعریف میکنه😕 دفعه قبل که اومدن همسرم دعوام کرد که تو چرا انقده حرف میزنی بهش گفتم من تو هرجمعی باشم اینجوریم خانوم ایشون حرف نمیزنه فکر میکنی من پر حرفم بخاطر همین این دفعه منم حرف نمیزدم یه سکوت بود عمیق بود😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توهم اگه رفتی خونش مثل خپدش رفتار کن من کلا ادمی که اینجوری باشه حوصله ی معاشرت ندارم باهاش دوست دار ...
وای دقیقا ما با هرکی رفت امد داریم میشینیم چهارتایی میگیم میخندیم یا قرار میزاریم بیرون همدیگه رو ببینیم یعنی با همه ارتباط گرفتم هرکاری کردم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم مثلا داخل جمع یه چی تعریف کردن من اومدم آشپزخونه این اومده آشپزخونه یه چیزی درباره اون موضوع بگه خب شوهر من صداتو که نمیخوره 😐