2777
2789

بچه ها بدنسازی فقط باعث حجم میشه یا لاغرم میکنه؟

ینی الان یکی شکم میزنه خب شکمش باید حجم بگیره 

ینی شکمش لاغر نمیشه؟ 

مثلا پهلو میزنید پهلو رو لاغر میکنه؟؟؟ ینی چی خب اصلا باعث لاغری و از بین رفتن چربی میشه؟

بستگی داره به رژیم. من رژیم نمی‌گیرم بدنم عضله دار میسازه طول می‌کشه عضله سازی و فرم گرفتن . یک هست رژیمم گرفته لاغر شده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تمرینات شکم و پهلو و همینطور تردمیل و دوچرخه باعث لاغری میشه 

اما برای کسایی که خیلی اضافه وزن دارن بهتره اول برن 

چربی سوزی کنن بعدش بدنسازی رو شروع کنن که

حجم بگیرن و بدنشون خوش فرم بشه

بدنسازی برای کسایی ک چربی ندارن و لاغرن با تغذیه غذایی مناسب مث خوردن سیب زمینیو تخم مرغ آبپز،فیله مرغ باعث حجم و عضله سازی میشه،کسایی هم ک چربی دارن اول چربیا آب میشه بعد کم کم عضله ساخته میشه

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍