بقران تیغ صورت گرفتم برا صورتم س تا بودن رفته از کمد دیواری اون ته ته نمیدونم چطور درآورده س تارو باهم بدون استفاده شکونده تو جاکلیدی در اتاق اصن مووووتدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با تمام جونم درکت میکنم میدونم دلت میخواد فرار کنی بری یجا فقطططط خودت باشی و خودتاما نمیشه اگر م ...
کاش شرایطشو داشتم برم ی جایی ی رووووز فقط یا اصن برم جایی تا میتونم تک و تنها جیغ بزنم حتی نمیزارن پنج دقیقه بخابم راحت دخترم نمیزارع راحت بخابمم گریه میکنه ک حتما باید رو دست من بخابی و سرت دقیقا با صورتت سمت من باشه توخواب دلم میخواد تکونی بخورم نمیزارع. خستم بقران ناشکری نمیکنم ولی اصلا حالم خوب نی
من روحوروانشو خراب کردم؟؟؟ای کاش میشد لحظه ای جام بودی درکم کنی چقد خستم بقران
اون بچس
بچه ها تو این سن یکی رو میخوان کنارشون باشه دم به دقیقه
خودمم یه خواهر زاده همین سنی دارم
بزارش مهد کودک
تو کی نیستی باهاش بازی کنی بزار بره اونجا خودشو تخلیه کنه
ولی نزار گریه کنه خودتو ازش نگیر
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........