2777
2789
عنوان

دختر س سالم روحو روانمو بهم زده خودکشی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 39 پست
چرا یه مدت نمیری مسافرتی جایی بدون شوهر و بچه؟پیش خانوادت یا جایی که ارامش داشته باشی؟؟طبیعیه روان ا ...

عشقم من تا ی مغازه بخام برم شوهرم میگ بدون بچه نرو بااااید ببریش حتی مواقعی ک خونس حاضر نمیشه بگیرش تنها برم سرکار میگ نمیتونم بگیرمش

چقدر شیطونه. مهد نمیتونی بزاریـی

بقران تیغ صورت گرفتم برا صورتم س تا بودن رفته از کمد دیواری اون ته ته نمی‌دونم چطور درآورده س تارو باهم بدون استفاده  شکونده تو جاکلیدی در اتاق اصن مووووتدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابستگی بهت داره یه دوره ایه با آرامش باید باهاش بگذرونی وقتی خودت انقد افسرده و نا امیدی و عصبی رو ...

اگ خرابکاری نکنه کارش ندارم بخدا همکارانم بچه هامون اندازه دخترمه بم میگن اصن عجیبه ما بچه ها ببین میشینن پابرنامه کودک دختر تو یکسره درحال خرابکاریع بقران همشون صداشون دراومده 

ساعتی بذاریدش مهد و الان بهترین کار اینه باهاش حرف بزنی حتی از پشت در بسته بهش بگو مامان نیاز داره ک ...

بقران هرچیییی بگم نمی‌فهمه هرچیزی هم ک خطرناکه بش میگم خطرناکه آخرشم دقیقاااا می‌ره سراغ اون خطرناکع

من با تمام جونم درکت میکنم میدونم دلت میخواد فرار کنی بری یجا فقطططط خودت باشی و خودتاما نمیشه اگر م ...

کاش شرایطشو داشتم برم ی جایی ی رووووز فقط یا اصن برم جایی تا میتونم تک و تنها جیغ بزنم  حتی نمیزارن  پنج دقیقه بخابم راحت دخترم نمیزارع راحت بخابمم گریه می‌کنه ک حتما باید رو دست من بخابی و سرت دقیقا با صورتت سمت من باشه توخواب دلم میخواد تکونی بخورم نمیزارع. خستم بقران ناشکری نمیکنم ولی اصلا حالم خوب نی

خب بچه تو این سن مامان میخوادیا نرو سرکار یا ببرش مهد یا خانه بازیچرا روح و روانش رو خراب میکنی

من روحوروانشو خراب کردم؟؟؟ای کاش میشد لحظه ای جام بودی درکم کنی چقد خستم بقران

من روحوروانشو خراب کردم؟؟؟ای کاش میشد لحظه ای جام بودی درکم کنی چقد خستم بقران

اون بچس

بچه ها تو این سن یکی رو میخوان کنارشون باشه دم به دقیقه

خودمم یه خواهر زاده همین سنی دارم

بزارش مهد کودک

تو کی نیستی باهاش بازی کنی بزار بره اونجا خودشو تخلیه کنه

ولی نزار گریه کنه خودتو ازش نگیر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اون بچسبچه ها تو این سن یکی رو میخوان کنارشون باشه دم به دقیقهخودمم یه خواهر زاده همین سنی دارمبزارش ...

همین الان رفته اشپال روآورده شکونده من بقران خودمومیکشم از دست اینو باباش کجابزم تنها راهش خودکشیه خلاص بشم

بقران هرچیییی بگم نمی‌فهمه هرچیزی هم ک خطرناکه بش میگم خطرناکه آخرشم دقیقاااا می‌ره سراغ اون خطرناکع

خب بچه ها همینن دیگه نه بگی انجام میدن باید یجور دیگه بگی

ببین باید رگ خواب بچتو بفهمی کلا بچه بزرگ کردن سختترین کار دنیاست مخصوصا اگه بچت باهوش باشه 

مطمین باش میفهمه صبور باش همین خیلی جوش اوردی یا بذارش اناق امن  دودقیقه یا خودت برو بعد براش از احساست بگو و بگو اون باعثش نیست و چقدر دوسش داری

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه