2777
2789

ارتعاش مثبت یعنی فکرای خوب بکنی خواسته ی ک توذهنته میخای بهش برسی بهش فکرکنی وباورش کنی میرسی ارتعاش مثبت میفرستی وخوشحالی وذوقشوداری کم کم کائنات باتمام نیروهاش کاری میکنن توروبه خواستت برسونن مهم نیست چجوری مهم اینه ایمان داشته باشی ک خدا اون آرزوهاتو براورده میکنه کم کم زندگیت مثبت میشه کتاب معجزه شکرگزاری بخونی همرومتوجه میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شما موثر بود ؟

خیلی زندگیم متحول شد هرکسی ازارم دادبخشیدم چون خودم لابق ارامشم کاری ب کسی ندارم کل زندگیم وتایمم شده فکرکردن روهدفام ک برسم وموفق شدم تاییمو واسه هرکسی نمیزارم باکسیم دشمنی نمیکنم دعاشون میکنم چون دعای ک میکنم هرروز بخودم برگشته

خیلی زندگیم متحول شد هرکسی ازارم دادبخشیدم چون خودم لابق ارامشم کاری ب کسی ندارم کل زندگیم وتایمم شد ...

چقدر عالی 😍

امیدوارم که آرامشت هزار برابر بشه 💋

ممنون که به تاپیکم اومدی

چقدر عالی 😍امیدوارم که آرامشت هزار برابر بشه 💋ممنون که به تاپیکم اومدی

ممنونم ازلطف بیکرانت خواست خدابود تاپیکتوببینم ک شمام ب سمت موفقیت حرکت کنین موفق باشی عزیزم♥️

عزیزم باید دیدتو به دنیا عوض کنی تا کل زندگیت عوض بشه ... اینو یادت باشه این دنیا فقط یه مسافر خونه موقت هست و ابدا ارزش غصه نداره . قدر نعمتایی که خدا بهت داده رو بدون و با تمام وجودت ازش هرروز تشکر کن . زود ببخش . سعی کن درگیر حرفای دیگران نشی . تو دنیای خودتو داری و اونا دنیای خودشونو . این تویی که اجازه میدی کسی به دنیات نفوذ کنه . 

خودت باید دوست و رفیق خودت باشی و انتظار درک کردن از کسی نداشته باشی . خودت خودتو درک کن ‌. ادمی که بتونه از تنهایی لذت ببره ینی با خودش به صلح رسیده و دوست شده پس دیگرانو زیاد پررنگ نکن تو ذهنت 

خواهش میکنم عزیزم . اینا تجربه یه عمر عذاب کشیدنم بود و شکر خدا با تغییر افکارم به ارامش رسیدم

امیدوارم که ازین به بعد بهترین زندگی رو داشته باشی و در ارامش کامل باشی 😍❤️

خیلی ازت ممنونم که اومدی و از تجربت نوشتی 🙏