2777
2789

بازار کارش چطوره ارزش داره از مهندسی تغییر رشته بدم ؟

شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فک کردی زیست راحته؟

نه علاقم سمت زیسته واسه من قابل فهم تره 

سختی و اسونی هر رشته واسه هرکی متفاوته

شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
اینم آسون نیست ولی بازار کار اصلا نداره مگر اینکه ارشد بخوای رشته ،دیگه ای بری

ارشد چه گرایش هایی داره؟

نه علاقم سمت زیسته واسه من قابل فهم تره سختی و اسونی هر رشته واسه هرکی متفاوته

با کلی عشق و علاقه رفتم میکروبیولوژی جوری سخت گرفتن و اذیتم کردن که پشیمون شدم. ارشد وزارت بهداشت بخونی ارزششو داره

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

منم لیسانس ریاضی دارممیخوام برم این رشته

همیشه از ریاضی متنفر بودم الانم کل رشتم ریاضیه

با کلی عشق و علاقه رفتم میکروبیولوژی جوری سخت گرفتن و اذیتم کردن که پشیمون شدم. ارشد وزارت بهداشت بخ ...

میکروبیولوژی بازار کار بهتری داره یا زیست سلولی مولکولی ؟