2777
2789

سلام خانما کسی بوده با لتروزول دوقولو باردار شده باسه و ماه اول نتیجه بگیه توروخدا بیاین من این ماه لتروزول خوردم باراولمه امروز روز ۲۲ پری هستم دوتاخمدانام گهگاهی تیر میکشن همزمان و گاهیم تک ب تک صبحا حالت تهوع دارم و بدنم یکم گرمه نسبت به قبل تب ندارما سردرد دارم و دوروزم بود ک شونه ام گرفته بود برای من دعاکنین

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوقولو میخوای باردار بشی این خودش بزرگترین ریسکه .یکی اش بهتره اخه

من نمیخواستم این ماه لتروزول خوردم چون پلی کیستیک هستم دکتر گفت 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

یعنی نه که دوس نداشته باشم 

من لتروزول خوردم ولی یه قلو شد همون ماه اول ج داد

واااای خدا کنه برای منم جواب بده

من خوردم ولی یه قلو شد البته ماه 5 که خوردم نتیجه گرفتم.والان پسرم 9 ماهشه.اما خواهرم خورد و ماه دوم نتیجه گرفت .الان ماه 6 حاملگی هست ودو قلو داره.البته من تنبیلی تخمدان داشتم ولی خواهرم.نه.

د 

برا شادی روح مادر شوهرم لطفا صلوات بفرستید ممنون

اع منم پلی کیستیکم ولی گلوکوفاژمیخورم ینی لتروزول زودتر جواب میده یا همون گلوکوفاژ 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن

بچه ها کی اصفهانه دکترخوب معرفی کنه

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن