2777
2789

پسر خوبیه 

غیرتیه خیلی روم حساسه خیلی کاریه کار میکنه درسشم میخونه مهندسی برقه باشگاهی هم هست خیلی هم با ادبه خانوادشم همشون تحصیل کردن

4 تا خونه داره ماشینشم خودش گرفته در کل خیلی پسر زرنگیه

ولی یه دوس دختر قبلا داشته از این دخترای گوشتی نرم

همش میکوبش ت سر من میگه باس.ن اون بزرگ بود تو هیچی نداری

یا راجب بدنم نظر میده همش میگه برو باشگاه باسنتو بساز

دیشب بم گف توقع من خیلی بالا بود الان خیلی کم شد گفتم چرا

گف چون از یه باسن 50 کیلویی به یه 20 کیلویی رسیدم

گفتم توقع منم همینطور گف چرا؟ گفتم چون دوس پسر قبلیم خیلی از تو هم قیافش بهتر بود هم اخلاقش مدام ازم تعریف میکرد:/

خانما من واقعا چهره زیبایی دارم هیکلمم خوبه! ولی هیچ وقت از زیبایی هام تعریف نمیکنه خیلیییییی کم به ندرت یچیزی میگه اونم زیاد نمیگه

همش عیبامو به روم میاره:) الانم سر اینکه بهش اینارو گفتم قهر کرده گوشیو روم قط کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببوسش بذار کناراین برای کسی میخواد خرج کنه که ازون زن ها باشه براش عشوه بیاد و هیکل درست حسابی داشته ...

اخه من روز اول بش گفتم چرا اینقد ازم ایراد میگیری اگر من سلیقت نیستم برو چرا موندی همش میگف کی گفته تو سلیقم نیستی اگر نبودی یک ثانیه هم نمیموندم

عزیزم

پسر شاهم باشه 

و از هر نظر محشر

باز اگه حس ناکافی بودن بهت بده

عذر میخوام بدرد نمیخوره 

فردا حتما بیشترش میکنه

و کاری میکنه باهات که خودتم باور کنی 

درصورتی که اینطوری نیستی 💜

صبح میشه این شب :)

چقدررررر خودتو بی ارزش میکنیییییی

از زندگیت پرتش کن بیرون زوددددد باش 

همین الان می‌ری سریععععع بلاکش میکنی و دیگه هیجوقت بهش اهمیت نمیدی

به درککککککککک که شغل و کارش چیه و روت حساسه 

همینن ک اینا رو بهت میگه ینی تمام!!!!

تروخدا حذفش کن

پیرینسس🎀🤍

اخه من روز اول بش گفتم چرا اینقد ازم ایراد میگیری اگر من سلیقت نیستم برو چرا موندی همش میگف کی گفته ...

ببین شاید بعضی چییزات سلیقش باشه

ولی میخواد تو دقیقا همه چیت همونی بشه ک خودش میخواد 

خب این یعنی همینجوری ک هستی خیلی مورد پسندش نیستی