2777
2789

نیاز به همدردری دارم خیلی

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم.منم دیشب سقط کردم برا بار دوم حانلگی پوچ بود...خدا فقط خودش دلتو اروم کنه و ب حق این شب ها و روزا زودتر دامنتو سبز کنه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
الهی بمیرم.منم دیشب سقط کردم برا بار دوم حانلگی پوچ بود...خدا فقط خودش دلتو اروم کنه و ب حق این شب ه ...

وای عزیزم خدا بزودی بهت نی نی بده😢😢😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دلیل سقط چی بود؟

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

یک هفته است. جنینم کامل بود. تو سونو ان تی سالم بود تکون می خورد. پسر بود ولی از دستش دادم

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.