2777
2789

خانما من گوشیم خراب شده میخوام عوض کنم نمیدونم چرا به سرم زده گوشي سامسونگ s24 بردارم اما از اونجایی که بودجه‌ ندارم 🥲

تنها راهش خرید قسطی هست که یک‌ساله ۱۵ ملیون گرون تر درمیاد 🥺

به نظرتون بخرم یا ارزش نداره و یه حس گذراست😅😅

پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمندتون🙏❤😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۵ میلیون خیلیه بیشتر بدی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

جسارتاً بودجه ات چقدره؟مثلا آنلاین شاپ یا کار اینطوری داری که به دوربین با کیفیت نیاز داشته باشی‌؟یا ...

خانه دارم

دوربین باکیفیت میخوام برای عکس های خودمون برای تولد و سفر و....

اگه الان نیاز ضروری برات محسوب میشه بخر

وگرنه تت‌ سال بعد همین پول رو جمع کن و نقدی بخر، شاید یه پرچمدار جدید اومد و s24 هم قیمتش شکست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
به نظرم پولی که داریو ربع سکه یا دلار بگیر صبر کن تا جمع شه بعد بخر تاکیید میکنم ریال نگه نداری

یه مشکل ديگه که دارم این گوشيم خرابه همش 

باید عوضش کنم و نمی‌تونم صبر کنم تا پولم جمع بشه نقدی بخرم

اگه الان نیاز ضروری برات محسوب میشه بخروگرنه تت‌ سال بعد همین پول رو جمع کن و نقدی بخر، شاید یه پرچم ...

گوشیم همش خرابه و هنگه باید عوض کنم 

به نظرت مدل های پایین تر سری s رو بگیرم که ارزون تره؟