2777
2789

ایرانی جماعت همیشه پرو بوده و هست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت مال ما میخوان از تکواندو بپرن تو پزشکی

پرید که با درخواستش موافقت شد توسط رئیس جمهور منتخب مردم!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اسپانیا قهرمان لیگ ملت‌های اروپا شد به هر کدوم از بازیکناش یه سبد پرتقال دادن

ایران رفت جام جهانی تو مرحله گروهی ۶ تا خورد و حذف شد هر کدوم از بازیکنا یه ماشین وارد کردن 🫡

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
ایرانی جماعت همیشه پرو بوده و هست

قبول ندارم. بحث این خانم جدای از ایرانی بودنشه.

دیده رانت که هست تو این مملکت ما هم سعی کنیم رانتی به یه جایی برسیم

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

حالمونو بهم زدین.‌ ملت مگه اینکه به یه چیزی گیر سه پیج ندن یعنی ول کن نیستن. کل مجازی شده فحش به افغانی و دکتر شدن این دختره😐🤦🏻‍♀️ ساییدینمون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️