2777
2789

شما اگر توانایی داری، الان که المپیک تمام شد یک سال بنشینید، درس بخونید و پزشکی قبول شوید

اگر رشته پزشکی رفتید باید شبانه روز درس بخونید، تلاش کنید الکی نیست 

دانشگاه رفتن و کنکور دادن الکی نیست چند سال توی خونه نشستن، از مهمانی و تفریحات صرف نظر کردن و ...

*شما اگر یک سال هم بشینی و برای کنکور درس بخونید تربیت بدنی دانشگاه تهران را هم * شاید * قبول بشید 

متاسفانه جدیدا مد شده منت به مهاجرت و رفتن میذارن کشورهای دیگه به هرکس اندازه خودش بها میدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریس جمهور باید عقل داشت و قبول نمیکرد

شاید اون دختر میگفت من دلم میخواد وزیر اقتصاد بشم 

یه وزیر امور خارجه 

باید زرت قبول میکرد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

به شما چه ربطی داره که ایشون پزشکی میخونن یا نه؟ عرضه داشته المپیک مقام آورده شما هم بیار برو پزشکی ...

چرا چرت میگی چون المپیک مدال آورده باید پزشک بشه؟؟؟؟؟دخترخالشی؟

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

عی بابا حالمون بهم زدید دیگع 

رشته پزشکی آبکی نی هرکسی از پسش بربیاد باید زحمت بکشی حالا با کنکور یا بدون کنکور عقده‌ای نباشین دیگع 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
به شما چه ربطی داره که ایشون پزشکی میخونن یا نه؟ عرضه داشته المپیک مقام آورده شما هم بیار برو پزشکی ...

چه ربطی به کشوری ذاره؟؟؟!؟

پزشکی مگه کشکه که همینجور آدم واردش بشع؟؟؟؟

پزشکی حق اون دانش آموز بدبختی هست که شب و روز درس خونده و تست زده و تلاش کرده 

گیریم طرف مدال المپیک آورده خب ؟؟؟؟؟ 

بره تو رشته های ورزشی وارد بشه،،،چه ربطی به رشته ای به حساسیت پزشکی داره؟!؟!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️