2777
2789
عنوان

شوهرم مشروب خورده هزیون میگه

487 بازدید | 15 پست

بچه ها من خونه بودم ک همسرم با دوستش رفت بیرون زنگ زد من میخام با ... یکم مشروب بخورم نمیزاره بیام خونه من اجازه ندادم بحث کردم و همون لحظه بلند شدم آمدم خونه بابام حدودا ۱ ساعت پیش پیام داده ک تو معلوم نیست کجا رفتی پیش کی رفتی معلوم نیست الان چ جای هستی بنظر شما دست خودشه این حرفارو میزنه یا ن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشروب حرامه...حرام 

مغزو معیوب میکنه.... 

زندگی رو به فنا میده

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

من نخوردم که بدونم ولی دوستام که می خورن میگن ادم هرررررچقدر هم که مست باشه باز رفتارش دست خودشه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

منم میخام همین کار رو بکنم میخام یکاری بکنم که دیگ سمت این چیزا نره

چه سخت خدا کمکت کنه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن