2777
2789

چرا مردای ایرانی خیلیاشون قبل از ازدواج هر کاری میکنن و اسمش رو میزارن شیطونی کردن. اونوقت برای ازدواج دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیدن؟؟

این معیارهای متناقض توی ایران بخاطر چیه؟؟؟

کارزار اخراج افاغنه رو امضاء کنید👇👇:https://www.karzar.net/136819 بخدا یک دقیقه بیشتر طول نمیکشه. ایران چند سال دیگه مثل فلسطین میشه با این نرخ بالای زاد و ولدشون. به دخترامون تجاوز میکنن. هیزی میکنن. افغانیا برگردید کشور خودتون. ما شما رو نمیخواییم.

والا هیچی سر جای خودش نیست 

اونم از مبینا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر اینه که پسر رو خانواده آزاد میزاره هرچیزی رو تجربه کنه و جامعه هم پسری که رابطه خارج از شرع داره رو زیاد طرد نمیکنه تهش میگن پسره دیگه نیاز داره 

ولی غیرتشون اجازه نمیده همسرشون رابطه ای از قبل داشته باشن یه جوری بی اعتمادی و شکاکی براشون ایجاد میکنه