2777
2789

یه شخصی رو که عزیزترین فرد زندگیم بود از دیت دادم دو سال پیش و حالا امروز یکی ازم سراغشو گرفت 

اون جلوی خودم فوت مرد و تو بغلم جون داد تا اخرین لحظه با اینکه لباسم از شدت خون خیس شده بود چسبیده بودم بهش حتی من خونشون نمیرم دیگه کسی اسمشو نمیاره که قلبم اروم بگیره 

همه استوریای پیجم ازشو پاک کردن 

ولی باز غم دلم تازه شد از ساعت شیش دارم گریه میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاپیک غمگینی🥲🖤غصه نخور🥲

باور کن نمیشه خیلی جوون بود خیلی ارزو داشت از وقتی نیست پشتم خالیه نمیدونم به کی زنگ بزنم نمیدونم خاک با اون بدنی که براش مدام زحمت میکشید چیکار کرده 

کاش فقط منم کنارش خاک کنن که زلزله بزنه تا اید باز تو بغلش بمونم

یه دختری بود تو شهر ما هنگام عبور از خیابون ماشین سنگین رفت روش. اول دست و پاش بعد بدنش. دوستشم کنارش بود و اونقدر همه چی سریع اتفاق افتاد نتونست کاری کنه چون صدا به صدا نمیرسید. یادمه خون کل خیابون و برداشته بود. خیلی صحنه ی بدی بود و چه دختری بود خدابیامرز. پرپر شد الکی الکی

یه دختری بود تو شهر ما هنگام عبور از خیابون ماشین سنگین رفت روش. اول دست و پاش بعد بدنش. دوستشم کنار ...

زبونم بند اومده بود وقتی افتاد زمین فقط میگفتم کاش خواب باشه همش سرمو نزدیک قلبش میزاشتم که ببینم میزنه ولی نمیزد و فقط صورتم پر خون شده بود حتی دلم نمیخواست برم حموم بعدش دلم میخواست تا ابد مثل یه تتو ازش داشته باشم