2777
2789

یکیش میشه مبینا نعمت زاده که وقاحت و بی چشم و رویی رو به کمال می رسونه. هر چند هرگز با درخواستش موافقت نمیشه 

یکی هم مثل کیمیا علیزاده قدر نشناس!!! ( یه مصاحبه از رضا علیپور ، سریع ترین مرد عمودی ایران، میگفت به من هم زمانی که قهرمان جهان بودم  امارات و امریکا پیشنهاد دادند که برم اونجا اما نتونستم به خاطر پول زیر پرچم دیگه ای برم ، مدیون شهیدان این خاک هستم و می مونم  با اینکه در جریان  تمام کمبود ها و بی مهری مسئولان بودم  .  دمش گرررررم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باید ادم فرصت طلب باشه. دارم از غصه نابود میشم خوابم نمیبره

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

به چه جراتی چنین درخواستی میکنه؟ چطور روش میشه؟ 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

اولا که بی چشم و رو نیست

خداییش سختیای راه المپیک بالاترین مسابقه ورزشی کل دنیا 

بیشتر از درسه 

درس همه میخونن 

المپیک هرکسی نمیتونه بره

پاداششونم همینه ، همه کشورا همینه باید انگیزه داشته باشن یا نه

شاید اصلا بخواد پزشک تیم و اینجور چیزا بشه

به ما چه ما باید مسیر زندگی خودمون در پیش بگیریم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خوش به حال شما خوبا که با سهیمه بابا میرین دانشگاه یکی با سهمیه خودش بره خودتون اتیش میزنید

آفرین بهت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اولا که بی چشم و رو نیستخداییش سختیای راه المپیک بالاترین مسابقه ورزشی کل دنیا بیشتر از درسه درس همه ...

پزشک تیم و اینجور چیزا رشته اش متفاوته؟!

اصن میدونی پزشکی یعنی چی؟!

جون من و تو دستشونه

دانشجو پزشکی ۷ سال افسردگی میگیرن

میدونی اصن شیفت شب چیه

شیفت شب کجای زندگی ورزشی این خانم میتونه جا داشته باشه

به چه جراتی چنین درخواستی میکنه؟ چطور روش میشه؟

قشنگ من اروم باش لطفا چرا انقدر حرص میخوری خب

رفت دیگه چی شده مگه

پزشک تیم و اینجور چیزا رشته اش متفاوته؟!اصن میدونی پزشکی یعنی چی؟!جون من و تو دستشونهدانشجو پزشکی ۷ ...

ببخشید ولی زندایی من کادر درمانه

خاله من پزشک

دختر خاله مادرم پزشکه

شیفت شب یعنی بیدار موندن با کلی خستگی ، شیفت شب یعنی با جون و دل کار کردن

شیفت شب یعنی بیخوابی تحمل کردن کوفتگی داشتن 

اولا که بی چشم و رو نیستخداییش سختیای راه المپیک بالاترین مسابقه ورزشی کل دنیا بیشتر از درسه درس همه ...

کجای دنیا یک ورزشکار حرفه ای دلش میخواد همه جا سرک بکشه !!😂 این فقط از یک دختر ایرانی بر میاد .‌فکر کردی پزشکی رو برای چی میخواد؟ 

خدمت؟ 

پول؟ 

پزشک تیم شدن ؟ 😂

نه عزیز من برای دک و پز