میخام از امشب تاپیکای غمگین رو نخونم تاپیکغمگین نزنم . آهنگ غمگین حذذذف بجاش آهنگ شاد بزارم هروز آهنگ شاد گوش کنم پادکست شاااد و انگیزشی ورزش کنم ب خودم برسم . دیگ نمیخام اهمیت بدم ب کارای اشتباه شوهرمو بچم میخام برا خودم زندگی کنم دیگ. من اینبار میتونم میتونممم همه تلاشمو میکنم هرکس پایس بیاد شروع کنیم الویتمون تا عید خودمون باشیم و ب هیچی فک نکنیم بجز خودمون . بچه من قرار نیست منو خوشبخت کنه و سلامتی منو تضمین کنه نمیگم قیدشو میزنم ولی ازالان ب بعد الویتم خودمم وقتم برا خودمه. تاجایی ک نیازه هم. ب شوهرمو بچم میرسم ولی دیگ قرار نیست افسرده باشم میخام تغییرکنم کلیییی تاعید ظاهر و باطنم حسابی باید عوض بشه میخام شاد زندگی کنم خسته شدم از نالیدن از مریضی من قرار نیست کم بیارم دستمو رو زانوم میگیرم ایندفعه یجوری با قدرت بلندمیشم ک هیچکس نتونه زمینم بزنه الهی ب امید تو با قدرت شروع میکنم ی خودی میسازم که دنیا جلوش زانو بزنه من ادم سابق نمیشم من ورژن جدید و عالی خودم میشم. یکی ک خودم عاشق خودم بشم. بزن قدش شروع کنیم رفیق پایه من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی باید پایه باشه ادم. من اختلال عصبی روانی دارم حتی بهم گفتن باید دارو استفاده کنم ولی نمیخوام تن بدم ب دارو...
ب نظرم ی گروه ایتا بزنیم زیاد نباشیم بهم هی تلنگر بزنیم و تشویق کنیم
ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭