2777
2789

میخام از امشب تاپیکای غمگین رو نخونم تاپیک‌غمگین نزنم . آهنگ غمگین حذذذف بجاش آهنگ شاد بزارم هروز آهنگ شاد گوش کنم پادکست شاااد و انگیزشی ورزش کنم ب خودم برسم .  دیگ نمیخام اهمیت بدم ب کارای اشتباه  شوهرمو بچم میخام برا خودم زندگی کنم دیگ. من اینبار میتونم میتونممم همه تلاشمو میکنم هرکس پایس بیاد شروع کنیم الویتمون تا عید خودمون باشیم و ب هیچی فک نکنیم بجز خودمون . بچه من قرار نیست منو خوشبخت کنه و سلامتی منو تضمین کنه نمیگم قیدشو میزنم ولی ازالان ب بعد الویتم خودمم  وقتم برا خودمه. تاجایی ک  نیازه هم. ب شوهرمو بچم میرسم  ولی دیگ قرار نیست افسرده باشم میخام تغییرکنم کلیییی تاعید ظاهر و باطنم حسابی باید عوض بشه میخام شاد زندگی کنم خسته شدم از نالیدن از مریضی من قرار نیست کم بیارم دستمو رو زانوم می‌گیرم ایندفعه یجوری با قدرت بلندمیشم ک هیچکس نتونه زمینم بزنه الهی ب امید تو با قدرت شروع میکنم ی خودی می‌سازم که دنیا جلوش زانو بزنه  من ادم سابق نمیشم من ورژن جدید و عالی خودم میشم. یکی ک خودم عاشق خودم بشم. بزن قدش  شروع کنیم رفیق پایه من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تصمیمات تو رو دارم همین امروزم داشتم. 

ولی باید پایه باشه ادم. من اختلال عصبی روانی دارم حتی بهم گفتن باید دارو استفاده کنم ولی نمیخوام تن بدم ب دارو... 

ب نظرم ی گروه ایتا بزنیم زیاد نباشیم بهم هی تلنگر بزنیم و تشویق کنیم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭
منم تصمیمات تو رو دارم همین امروزم داشتم. ولی باید پایه باشه ادم. من اختلال عصبی روانی دارم حتی بهم ...

پایه ام. منم مشکل افسردگی دارم خاستم خوب بشم اینطوری اینجاناامیذم کردن میگم خودمو بکشم اگ نمیشه درست زندگی کنم 

وای نزن تو ذوقم

نه اصلااا 

من بااینکه مشکلات میان و حالمو میگیرن

تمام تلاشمو میکنم تا جایی که میتونم حالمو خوب نگه دارم

منظورم اینه حواست باشه اگه یروز یا یک ساعته بد داشتی باقی روزارو خراب نکنی❣️

ناامیدم کردین

نههه هرچیزی تعادل داره 

حتی اونی هم ک رژیم غذایی داره هفته ای ی بار کم میاره و میخوره و دوباره شروع می‌کنه 

میگم یعنی جا نزن اراده میخواد

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..