2777
2789
عنوان

دیدگاهم افراطیه ایا

81 بازدید | 6 پست

مخالف صد درصد دوست پسر و پا دادن به پسرا هستم و ارتباط عاطفی رو خارج ازچهارچوب ازدواج نمیپسندم

تعداد رای : 13
نظرسنجی
نه افراطی نیست اسیب میزنه این نوع ارتباطات اینطوری خوبه
9
69%
نه بابا شل کن لازمه یکم تجربه داشته باشی
4
30%
به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم وقت تلف کردن راه های دیگه ام برا شناخت نسبی هست کسیم که جدی بیاد جلو که دیگه هیچ مشخصه بیشتر میشه آشنا شد

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
به نظر منم وقت تلف کردن راه های دیگه ام برا شناخت نسبی هست کسیم که جدی بیاد جلو که دیگه هیچ مشخصه بی ...

اخه بعضیا میگن لازمه پا بدی و انقدر خشن به نظر نرسی

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
اخه بعضیا میگن لازمه پا بدی و انقدر خشن به نظر نرسی

که چی بشه تهش ؟

بحث خشن بودن نی با همه باید محترمانه و مودبانه رفتار کرد تو طویله خو بزرگ نشدیم دور از جون ولی نه طوری که به قول شما به طرف پا بدی 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
که چی بشه تهش ؟بحث خشن بودن نی با همه باید محترمانه و مودبانه رفتار کرد تو طویله خو بزرگ نشدیم دور ا ...

اره