2777
2789
اینطوری نگو بزرگ میشن کیف میکنی از وجودشون

هرچی بزرگتر سختی پیشتر..هر کی میگه بزرگ بشن خوب میشه غلط کرد....

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اره خب اینم هست ولی وقتی ادم مادر میشه از همه چیش میزنه چ فرقی داره دیگه ی نفرو پوشک کنه چ سه نفرو

خب طرز فکر هرکی متفاوته 

شاید یکی بتونه یدونه بچه رو بهتر مدیریت کنه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی دونه دارم ۴ سالشه قشنگگگگ روانی شدم از دستش روزی هزار بار ب خودم بدو بیراه میگم چرا بچه آوردم  اسم بچه دوم میارن برام دلم میخاد جیغ بزنم چ برسه ب اینکه بچه شیر ب شیر بیارم 

تاپیکام رو نگاه کنی ۹۰ درصدش درمورد دخترم ه دلم خونه از دستش

فک کن مال من یکسال ونیم فاصله دارن..من چ سگ جونی بودم ک دوام اوردم..ریدم تو این زندگی

اینطوری نگو من میشناسم طرف همه زندگیشوگذاشته تا مادر شه ک نشده خدا برات حفظشون کنه

اره خب اینم هست ولی وقتی ادم مادر میشه از همه چیش میزنه چ فرقی داره دیگه ی نفرو پوشک کنه چ سه نفرو

خب طرز فکر هرکی متفاوته 

شاید یکی بتونه یدونه بچه رو بهتر مدیریت کنه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه دومت چند وقتشه؟ بنظرم ب بعدش میارزه چون باهم همبازی ان و کاری ب تو ندارن بنظرت اینطوری نیست؟؟؟

اولی ۵سالشه دومی ۲سال و خورده ای

می ارزه ولی امان از دعواهاشونننننن . اتفاقا با منم کار دارن😂

پیش مرگشون شم دردشون به جونم ولی اسی اگه به گذشته برگردم هیچوقت بچه دار نمیشم اصلا فکرشم نمیکردم پرچالش و پرمسئولیت باشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

فک کن مال من یکسال ونیم فاصله دارن..من چ سگ جونی بودم ک دوام اوردم..ریدم تو این زندگی

بی نهایت سخته خدا بهت قوت بده . خدا منو ببخشه گاهی میگم کاش زمان به عقب برمیگشت قید بچه دار شدنو میزدم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

منم دخترم پسرم هشت سال با پسر بعدیم یک سال ونیم

خواهرم هفده سالگی اولیش قبل نوزده سالگیش دومی

اون یکی خواهر فاصله اولی و دومی هشت فاصله دومی وسومی و چهارمی که دوقلوان سه سال

دوستم پارسال اربعین پنجمین فرزندش رو دنیا آورد امسال ششمی رو بارداره 

ماشا الله

هرچی بزرگتر سختی پیشتر..هر کی میگه بزرگ بشن خوب میشه غلط کرد....

دقیقا

منم دخترم پسرم هشت سال با پسر بعدیم یک سال ونیمخواهرم هفده سالگی اولیش قبل نوزده سالگیش دومیاون یکی ...

ادم دیگ وقتی خودشو تو حیطه مادری میبینه براش فرقی نداره سه تا داشته باشه چه ده تا 

دیگ از خودت گذشتی تموم شده رفته 

هر چی بیشتر بیاری بنظرم بهتره 

خداحفظشون کنه

من ی دونه دارم ۴ سالشه قشنگگگگ روانی شدم از دستش روزی هزار بار ب خودم بدو بیراه میگم چرا بچه آوردم ...

منم اصلا اسم بچه پیاد رعشه میگیرم کهیر میزنم 

قبل بچه عاشقشون بودم الان هرکی بگه بارداره ففط میگم بدبخت بیچاره شدی

منم اصلا اسم بچه پیاد رعشه میگیرم کهیر میزنم قبل بچه عاشقشون بودم الان هرکی بگه بارداره ففط میگم بدب ...

درسته بچه خییییییلی سختی داره خیییییلی ولی واقعا اگر نبودن زندگی خیلی یکنواخت و خسته کننده و مزخرف بود الان ک هستن خیلی شیرین تره با تمام سختی های طاقت فرساش