2777
2789

من قبلا سابقه اچ سی جی زدن داشتم دقیقا روز دهم یازدهم بی بی میزدم کامل منفی منفی بود ولی امروز صبح که بی بی زدم (ادرار اول صبح نبود) یه هاله خییییلی کمرنگ افتاد که بايد دقت میکردی ببینی نمیدونم توهم زدم یا واقعا باردارم میشه اگه تجربه دارید بگید 

عکسشو بده

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودشو ندارم ولی تو مایه های این عکس بود

اره هاله داره چند دقیقه ای افتاد؟ 

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

حدودا پنج دقیقه کمتر

فردا دوباره بزن اگه پررنگ تر شد برو آز بده