2777
2789

من و نامزدم از قبل باهم دوست بودیم الان به تازگی نامزد شدیم و بعد از اینکه رابطمون علنی شد باهم بدشدیم و مدام دعوا میکنیم از قبل مشکلاتی داشتیم اما منطقی در تلاش بودیم حلش کنیم چون بهم علاقه داریم و موفق هم بودیم همه چیز عادی پیش میرفت اما بعد نامزدی باهم مدام دعوا داریم دقت که کردم ی سری چیزها برام عجیبه مثلا سه روز یکبار دعوا میکنیم ، دلمون برای هم تنگ میشه اما علاقه ای به دیدن هم نداریم ، میل جنسی خودم به شدت تغییر کرده ، احساس اضطراب دارم مدام و نکته عجیب و ترسناک اینکه بعضی اوقات نامزدم بهم میگه تو فلان حرفو بهم زدی و من اصلا چنین حرفیو نزدم و به یاد نمیارم درصورتی که شاید این حرف یک ساعت پیش گفته شده و... من اعتقادی به دعا و طلسم ندارم اما این رفتارها برام عجیبه خصوصا اینکه یک ماه پیش تو خونمون دعا پیدا کردیم انداختم دور در حد یک هفته رابطمون عالی شد حسم بهش برگشت اونم همینطور ولی باز بعدش دوباره باهم بدشدیم 

بنظرتون طلسم کردن واقعیه و برای ماهم کسی دعا و طلسم درست کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا و اینا چرت و پرته

امیدوارم همینطور باشه ولی به چشم دیدم یکی از اشناها برای دوس پسرش دعا گرفت تا باهاش ازدواج کنه و بلافاصله اومد خاستگاری و یه نفر دیگم دیدم از عروسش متنفر بود دعا گرفت که از پسرش جدا شه و دوماه بعدش جدا شدن

امیدوارم همینطور باشه ولی به چشم دیدم یکی از اشناها برای دوس پسرش دعا گرفت تا باهاش ازدواج کنه و بلا ...

تقدیرشون بوده

اگه دعا نویسا کارشون واقعی بود ذره ذره از مردم پول جمع نمیکردن ی شبه خودشون رو پولدار میکردن😁🤫

براتون پیش اومده؟

نه ولی یکی از فامیلامون تعریف میکرد دعا تو خونه ش گذاشتن

با سختی پیداش کرد و بعد از اون مشکلاتش حل شد

قبلا باور نمی کردم الان حس میکنم واقعیت داره

یکی سر پا موند و رسید:)