2777
2789
عنوان

دلم واس دوست بی معرفتم تنگ شده

99 بازدید | 7 پست

دلم براش 🤏 شده ولی دو بار بهم تو زندگی ضربه زد

رفیق نبود که مثل خواهر بودیم چقدر دلم واس روزای باهم بودنمون تنگ شده

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

عزیزمممم🥺🥲من دوست خوبت😂🥲❤

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم❤️😘🥰

حیفی ک مهربون من

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
منم دلم تنگه ولی کیلومترا باهم فاصله داریم دلم ی رفیق شیش میخاد ک کلی باهاش وقت بگذرونم برم کافه بری ...

منو رفیقمم اینجوری بودیم 

متاهل بود حتی با شوهرش میخواست بره مسافرت زنگ میزد میگفت چمدونتو جمع کن میگفتم نه خجالت میکشم میگفت سیس فعلا ساعت دم درتونم

شوهرشم پسر خوبی بود از اینا نبود ک بهش گیر بده

منو رفیقمم اینجوری بودیم متاهل بود حتی با شوهرش میخواست بره مسافرت زنگ میزد میگفت چمدونتو جمع کن میگ ...

دلم میخاد بهش پیادم بدم باهاش اشتی کنم ولی انقد دوس پسر عوضیش ب رفاقتمون حسودی میکنه و حرف بار من میکنه و رفیقمم هیچی بهش نمیگه دلم میخاد همینجوری بمونه💔

دلم میخاد بهش پیادم بدم باهاش اشتی کنم ولی انقد دوس پسر عوضیش ب رفاقتمون حسودی میکنه و حرف بار من می ...

اره ولش کن 

منم دلم تنگ میشه ولی کارش یادم نمیره