2777
2789

روزهایی داشتم ک تنها راهم همین بود و خودمم دار زدم 

خودمو دار زدم اولش داد کشیدم

بعد چشام سیاهی رفت صدای خودمو نمیشنیدم دیگه.. صدای فریاد مردای خیلی زیادی رو میشنیدم  داشتن داد میزدن صداشون خیلی وحشتناک بود

که داشتم کر میشدم 

بعدم مامان و بابا نجاتم دادن دوباره همچین گوهی نخوردم خدارم شکر کردم

بعدن ها از چندتا دعانویس دلیل این فریاد هارو شنیدم خیلیاشون گفتن عالم برزخیه که برای اونایی ک خودکشی کردن به وجود اومده

افسردگی حاد و سابقه خودکشی ناموفق دارم یه روزایی افسردگیم با شدت زیادی میزنه بیرون و من به سختی میتو ...

من زمانیکه انتخاب اشتباه می کردم نمیدونستم قراره با همچین مصیبتی و بلای طاقت فرسایی روبرو بشم انتخاب مرگ و زندگی بود و مشکلات دیگه که به اینجا رسید هیچکس رو نداریم برامون کاری کنه ما تنهاییم و خودمون رو تنها گذاشتیم توی این دنیای بی رحم که همه آرزو ها و خوشبختی رو با بی رحمی می تونه بگیره ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی بگم؟ فکر میکنم اینایی که میخوان خودکشی کنم اونقدر هم شرایطشون بد نیس چون وقتی شرایط واقعا بده آنقدر بدبختی زیاده وقت نمی‌شه به خودکشی فکر کرد.  من خودم سالها افسرده بودم اون زمان که خونه پدرم بودمو راحت بودم فکر خودکشی داشتم الان متاهلم با هزار بدبختی ولی فکر خودکشی ندارم

من زمانیکه انتخاب اشتباه می کردم نمیدونستم قراره با همچین مصیبتی و بلای طاقت فرسایی روبرو بشم انتخاب ...

چقدر حرف دل من بود

منم نمیدونستم قراره تو چه جهنمی بیوفتم هر روز میمیرم و زنده میشم انگار

کاربر آقا

ممنونم انشالله که هیچ وقت نه تجربه کنید نه راهکاری برای اینجور مسائل داشته باشید 🙏🌹

ممنون سلامت باشی ایشالاکه ایقدحالت خوب بشه که دیگه هیچوقت همچین تاپیکی نزنی

((تورو خدا در خواست ندین ))

میدونمبا تموم وجودم حس میکنمنمیدونم چرا تو این تاریکی مطلقی که گیر کردیم هیچ نوری پیدا نمیشه

تنها چارش خودمون بودیم که شاد باشیم سرزنده باشیم انرژی داشته باشیم تا بتونیم با روزگار سخت مبارزه کنیم ما خودمون رو از دست دادیم