2777
2789
عنوان

خرید طلای در ماه صفر

1265 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

این موردی که میگن تو ماه صفر طلا بخرید رو شما تجربه ای راجع بهش داشتین؟ بعد من یه سری جاها دیدم گفتن ۱۳ صفر و جای دیگه اخرین چهارشنبه ماه صفر طلا بخرید. بالاخره کدوم درسته؟ البته چند جای دیگه هم دیدم گفته بودن لزوما مباید طلا بخری و به نیت حاجتت یه نشونه از اون بخرید تا سال بعد حاجت روا بشید مثلا برای خونه دار شدن یه کلید خونه بگیری یا به نیت بچه یه لباس بچه و...

من واقعا نمیدونم کدوم درسته. اگر میدونید لطفا راهنمایی کنید.

ممنونم

روز ۱۳ صفر اصلا برای من که خوب نبود

طلا خریدم برای رزق و روزی یا طلا گم‌کردم یا طلاهای دونه دونه شکست کلی تو وسایلی که خریدیم ضرر کردیم

آینه خریدم به نیت اینکه خونمون و بفروشیم و بزرگتر بخریم یه مشتری هم‌ نیومد

وسایل کاری خریدم به امید اینکه تو کارم پیشرفت کنم تو یه روز همه مشتریام رفتن بیکار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چه ضرری متحمل شدینتنتون سلامت

خیلی فکر کن لب تاب خریدیم‌تو مغازه تست کردیم‌ سالم نو نو ساعت ۱۱ رسیدیم‌خونه نیم ساعت تو خونه چک کردیم صبح بلند شدیم هر کاری کردیم روشن نشد فرستادیم‌نمایندگی این یه نمونش