2777
2789
عنوان

یا صاحب الزمان

22 بازدید | 0 پست

یا صاحب الزمان نمیدونم کجا برات بنویسم که بخونی نمی‌دونم چجوری صدات کنم که بشنوی دلم گرفته بغض خفم کرده یه راهی جلوم بذار چیکار کنم نمی‌دونم گیجم تو رو به آبروی زهرا تو رو به خاک مادرت نرجس خاتون تو رو به خدا من کسیو ندارم باهاش مشورت کنم کسیو ندارم کمکم کنه خیلی بیکسم تو که مولای منی یه نظری کن تو که امام زمان منی دستاتو ببر رو به آسمون برام دعا کن خدا دعای تورو زود می‌شنوه تو رو به مادرت قسم میدم دریغ نکن آقا. آقا جان من داغونم خیلی داغون آقا جان حالم خوب نیست کاش میمیدمت حضوری به دست و پات میوفتادم به دادم برس بیچارم به دادم برس گیر افتادم به دادم برس آقا به دادم برس آقا من نوکرتم نوکرت گیر کرده نمیدونه چیکار کنه تو بزرگی کن یه راه جلوش بذار آقا من خسته شدم من غلامتم خودتم میدونی بزرگی کن در حقم چیکار کنم تو رو به مادرت قسم به فاطمه زهرا قسم به نرجس خاتون قسم نادیدم نگیر برام دعا کن از خدا بخواه یه راه درست جلوم بذاره من از گیجی دربیام از این وضع دربیام آقا امیدم بهت زیاده ناامیدم نکن برام دعا کن خدا دعاتو مستجاب می‌کنه آقا من منتظر نگاهتم دریغ نکن

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س